Thong Fa 1/2

Hüt hei mirs Glück buecht gha. Eigentli hei mir e breite Weg, wos bi Google Maps azeigt het welle neh und Richtig Thong Fa Gipfel ufe laufe. Nach maximal 5 Minute laufe sind es par Buure in ihrneLäs mer
Thong Fa 2/2

Und grad nomol es par schöni Fotis
Thong Fa Specials

....
Tak

Nach dä strenge Wanderig vo gescht, sind mir gmietlich Tak go aluege und sind noher witer richtig Lampang gfahre.
Ma Ewa Nationalpark

Au hüt hei mir gmerkt, dass mir e grossi Attraktion gsi sind. Alli hei freud a üs gha. Gmietlich hei mir chönä zum Wasserfall hindere laufe und hei viel Vögeli ghört und vo witem gseh.
Denn sindLäs mer
Lampang

Lampang. E tolli Stadt, viel jungi Lüt, het es Chinatown und e easy Flow
Wat Phrathat Lampang Luang

Tempel gits viel. Dä do hei mir eus aber gnauer wellä aluege...
Ban Luk Carving Village

Holz... E wichtigi Art vo Kunst. Das hei mir imne Dorf mit sehr fründligä Lüt dörfe erläbä. Es isch nid lang gangä, bis d Frau vom Lade eus grad zu ihre hei gführt het und churzerhand ihriLäs mer
Vo Lampang Richtig Muang Pan

Hüt hei mir dr Emerald Pool ufgsuecht, dr Wat Chong Kham Phra Aram Luang Tempel, mir si ganz elei gsi dert..., Und denn sind mir Richtig Unterkunft gfahre
Wat Chalermprakiat und Limeleaf Ecolodge

Hüt sind mir die bekannte Tempel i dr höchi go inspiziere und hei eus noher ufe Weg zu dr Unterkunft gmacht i die abentürlichi Limeleaf Ecolodge
Limeleaf Ecolodge

D Limeleaf Ecolodge isch für eus e eimoligs Erläbnis gsi. Die härzlichi Noi und dr Chris hei eus schnell in ihri Familie ufgno und eus für drei Tag ine ganz anderi Art vo Läbä entführt. AmLäs mer
Tschungelwanderig & Häuptlingsbsuech 1/3

Hüt sind mir ds Fuess vo de Lodge us id Höchi gloffe, am Afang fast senkrecht und spöter hei mir immer wieder neui Landschafte dörfe entdeckä. Viel Vögel hei mir ghört und mengisch au gseh.Läs mer
No chli meh Tschungel und Erläbnis 2/3

Es isch Wunderschön gsi und ufregend im Tschungel und das alles dörfe dsgseh und ds Erläbä
Tschungel und Limeleaf Lodge 3/3

Schön isches gsi i dere verträumtä Tschungellandschafte und ländliche Gegend. Es het eus bewusst gmacht wie schön s Läbä i sehr eifache Verhältnis cha si, nur d 🦟 hei eus s Läbä chli juckig gmacht
Witerreis nach Chiang Rai

Nachemene schönä Sunneufgang und emeneventspannte Abreise vo de Natur hei mir eus ufe Weg gmacht nach Chiang Rai und ufem Weg grad no dr wissi Tempel ufgsuecht
Chiang Rai

Gmietliche Tag i dr Stadt hei mir hüt gmacht mit vielne Idrück vo dere Stadt im Norde.
Chiang Rai Flower Festival

Wie bunt e Stadt doch cha werde durch e par Blueme. Wirds am Mittag immer heisser, sueche mir gern es chüechles Plätzli, hüt sind mir de grad i de fast scho kitschigi botanische Garte gstolperet...Läs mer
Chiang Rai

E gmietliche Tag isches gsi, im Shoppingcenter, lecker Japanischi Chuchi het es geh und Porzellan und Chleider hei mir nöcher beäugt...🛍️💰
Tempel...

Nachem berüemte Wisse Tempel hei mir dr Blau no gnauer agluegt. Isch faszinierend wie die Tempel alli usem Bode spriesse, sind zum Teil no nid fertig und glich scho berüemt... Bim wisse Tempel heiLäs mer
Töpferei Doy Din Dang

Doi Ding Dang Töpferei sind mir go aluege und hei eus vo dere kreative Handwerkskunst lo verzaubere. E schönä und spezielle Ort ischs gsi
Yes Day

Nachemene gmietlichä zmorgä hei mir eus ufe Weg gmacht zur nögschte Unterkunft. I ha unterwegs unbedingt no ufe Berg ufe wellä. Dervor hei mir e Gnussstopp imne super Cafi gmacht. Ufm Berg obäLäs mer
Goldigs Dreieck

Nach dem emotionale Start i Tag sind mir beidi sehr glücklich witer zum goldigä Dreieck gfahre und hei dört au s Opium Museum dörfe besichtigä.
Opium Museum, Skywalk

Es isch spannend gsi die ganzi Gschicht chönä vor Ort ds erläbä, es het eus aber au chli Nochdenklich gstimmt... Drum sind mir froh gsi, hei mir noher no e Stopp bim Mekong Skywalk igleggt wo soLäs mer
Akunft in Houai Xay

Nachemene churzä Znüni Stopp und emene Spaziergang i dr Landwirtschaftszone, de Mandarinliplantage,hei mir es feins, bim Lukas es sehr scharfs, z Mittag gnosse und hei derbi ufe Mekong abegluet. DenLäs mer
Houai Xay und Umgebig

E Stausee und es Museum sind mir no a eusem letschtä gmeinsame Tag go aluege, beidi heimer aber chli Bammel gha zum Ciao sägä...
Eus ischs definitiv nid eifach gfallä. Mir hei so viel tolli undLäs mer