Spain
Majadas, Las

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.
Travelers at this place
  • Day 53

   Mariana

   August 6, 2021 in Spain ⋅ ⛅ 21 °C

   Vandaag een rustige ontspannen tocht gehad. Door prachtige natuur gebieden gereden waar we heeeeeel veel zonnenbloemen hebben gezien. Prachtig. We zijn dan ook 2 keer gestopt om foto's te maken en de drone te laten vliegen. De dronebeelden zijn natuurlijk op onze vlog weer te bewonderen.

   We rijden door naar het plaatsje Mariana waar we een leuke CP op het oog hebben. Eerst onderweg nog een paar foto's en video's maken.
   El Camichuelo valt dan ook niet tegen.

   We gaan een kijken hoe het hek open moet en als we dan het terrein op rijden komt Lena ons al tegenmoet. Ze is een aardige Catalaanse dame die samen met haar man deze CP runt.

   Je voelt je hier direct thuis bij deze aardige mensen en tussen de honden die al meteen je vriendje zijn en de kippen die meteen hun plekje onder de camper innemen. De geiten blijven nog wat op afstand want die bevinden zich in een omheinde wei en wij gaan heerlijk onder een dennenbomen in de schaduw zitten en bekijken eens alles.

   Wie het leuk vindt mag 's avonds mee met Lena met de geiten gaan wandelen en daarna geeft ze een demonstratie "geiten melken"
   Read more

  You might also know this place by the following names:

  Majadas, Las

  Join us:

  FindPenguins for iOSFindPenguins for Android