• Villamayor de Monjardin

October 2, 2022 in Spain ⋅ ⛅ 22 °C

En kortare dag på 24 kilometer på 6,5 timmar.

Första dagen då man kunde starta gå i shorts. Men det gick trögt i början innan fötterna kom igång eller om det var iprenen som började verka. Hade varit mycket enklare att gå om man sluppit nedförsbackar men man kan inte få allt här.

Annars gick det rätt bra hit där jag är nu. Inte så mycket upp och ner och väldigt lite folk på leden, mest spanjorer som var på promenad för dagen. Svårast var nog att hitta ett ställe för att köpa bananer då söndagen är helig för spanjorer och allt är stängt, men lyckades till slut och kunde ta en paus. Blev sen en internationell middag ikväll tillsammans med 5 pensionärer från fem olika länder inklusive en gammal dam från Australien.

Imorgon väntar 13 kilometer innan nästa by innan man kan få frukost, då är det skönt med en banan i ryggsäcken. Sen får vi se vad fötterna tycker hur långt jag ska gå vidare.

Sista två bilderna är från byn jag är i nu fast jag har inte tagit dem (orkade inte gå och fota trots att jag kan se den från boendet...) Ligger en bättre vingård här, säkert bättre vin än det man fick ur vinkranen tidigare idag. Har en flaska hemma köpt på bolaget härifrån som souvenir.