Kom iväg 0615 efter egen frukost på boendet ihop med den gamle engelsmannen. Mycket korkek ock kor i början.
Sen var det mycket mellan fält och ännu fler kor och där underlaget varierade mellan torrt till väldigt blött och lerigt så när man kom fram till byn Galisteo med sin enorma mur runt byn såg allt nedanför knäna ut som kriget.
Så efter 27km blev det en bättre paus innanför muren. Fina tilltugg de hade i baren men dessa kunde man inte köpa. Köpte man något att dricka så fick man ett tilltugg så det blev dubbla dricka.
Sen när vi skulle lämna byn började solen komma fram och det blev redigt skönt. Tyvärr var det bara en väg att gå på till nästa by men värmen gjorde sig påmind så det blev en glass innan sista halvmilen.
Sista biten gick längs med samma väg fast nu var det bara en oändlig raksträcka att följa fram tills där vi är nu.
Tack för en intressant rapport med fina bilder och lerig film. Påminner om vandringen till Medelhavet utanför Jämjö. Idag har vi haft blåsigt men en del sol och 14 grader varmt. I natt och imorgon ska det bli rikligt med regn och bara 5 grader varmt. Ha en fortsatt fin tur! [Britt-Marie o Bosse]