• Porto do Son

May 18, 2025 in Spain ⋅ ☁️ 17 °C

Startade med en riktig frukost idag och kom iväg 0830.

Sen gick vi på lite småvägar ihop innan hon fick ont i höften och tog bussen till nästa stad. Jag fortsatte och skulle följa en bäck nerför berget. Tröttnade efter ett tag på den dåliga terrängen, ingen lämplig plats att gå själv på även om det var intressant med vattet brevid.

Så när jag kom fram till en väg så fortsatte jag på den in till Noia där vi bor i 2 nätter. Planen var att lämna väskan på ett ställe men hann inte göra det innan bussen skulle gå. Så jag åkte 17km med bussen längs med kusten för att sedan gå tillbaka till Noia igen med ryggsäck.

Kristina hade tagit en tidigare buss så jag började gå tillbaka på egen hand. Bristen på pilar gjorde att jag gjorde en omväg på 1km för att komma tillbaka på samma ställe. Och när jag kom ut på vägen då såg jag ryggen på Kristina och hon gick på fel håll. Skickade ett kort på henne och undrade vad hon skulle men hon hade en egen väg sa hon.

Kom ner till en by vid vattnet och hade en paus och när jag fortsatte gå så såg jag henne på håll igen. Gick en bra bit på stranden innan man fortsatte sista biten in till Noia genom bebyggelse. Och helt plötsligt var hon bakom igen så vi gick sista biten till boendet ihop trots att vi startat på helt olika tider

Så idag och imorgon har vi en 3 rums lägenhet som boende. Har nog gått 37km idag