Började dan med en runda upp på byn för shopping när det kom en husvagn bakom en häck när det small till och husvagnen gjorde ett hopp och sen blev det flera hopp efter det. Och när jag kom runt häcken såg jag att han hade missat sakta ner för farthindret. Hade varit roligt att titta in efter.
Sen blev det till att börja gå igen på lite småvägar innan man var framme till stället Mordviken, lite oklart hur namnet kom till enligt en skylt längs vägen.
Sen var det mer småvägar med vatten på ena sidan hela tiden och gick förbi Sundingården byggd av en bankdirektör Sundin 1890.
Framme vid sista raststället såg man dagens första vandrare, 3 yngre danskar. De gick strax innan mig så jag var bara några meter efter när jag följde kartan i min telefon och svängde av in på en liten omärkt väg. Sen såg de mig och vände om för att följa mig. Jag fortsatte och tillslut var jag ute på E14 för sista biten fram till campingen. Tog nog närmare en timme innan danskarna dök upp på campingen, så vad de sysslade med på dessa 3 kilometer kan man undra. De vågade kanske inte fortsätta in i skogen utan en skylt i sikte.
Anledningen till denna tur i skogen var att jag följde den gamla sträckningen och den låg i min kartapp jag använder. Nya rutten tar en omväg för att slippa gå på E14 men den vägen är 3 kilometer längre och det kände inte jag för, då går jag hellre på vägen.
Verkar vara en jättefin dag! Ha en fortsatt fin färd! Snart blir det Indalsälven.🙏🦸♀️👩🌾😊 [Britt-Marie o Bosse]