• Ristafallet

July 28 in Sweden ⋅ ☁️ 13 °C

Sov som en stock efter gårdagens långa dag och kom iväg 0830.

Sen blev det en tur i skogen innan man kom ut på vägen igen. Sen följde 12km längs en rätt tråkig väg innan man kom fram till Mörsil och kunde besöka en affär. Enda sällskapet längs vägen var en grusbil som tippade grus på något ställe för vi såg varandra ett antal gånger och han funderade säkert på varför jag gick där.

Efter lite mat så var det dags för nästa etapp in mot Järpen. Inte heller den det roligaste. Var mycket på E14 och här uppe är den mycket trafikerad vilket inte gjorde humöret bättre. Så det var en fröjd att komma av E14 och gå sista biten in till Järpen.

Tanken igår var att gå hela vägen till campingen i Ristafallet men var helt färdig när jag kom till Järpen efter 28km så det blev bussen de sista 8km.

Så imorgon blir det nästan vilodag. Ska gå till åre 2 mil utan ryggsäck och sen ta bussen tillbaka till campingen och ligga här imorgon också. Finns ingen vettig plats att ligga på om man inte vill betala Åre priser för boende i själva Åre.

Campingen idag ligger precis vid vattenfallet Ristafallet så det är ett trevligt bakgrundsljud här så man lär sova gott inatt igen.