Vart tidigt i säng så jag var redan iväg vid 8 idag.
Sen har det stort sett varit nedförsbacke hela dagen. Först i skogen sen längs en väg och följt en älv hela dagen fram till vuku. Framme vid affären såg jag faktiskt 2 stycken med ryggsäck framför mig som gick vidare, annars har jag inte sett någon idag heller.
Där blev det till att handla mat till norska priser. För sen är det bara en affär till innan man når Trondheim vilket börjar närma sig nu, bara 14 mil kvar.
Sen var det till att leta tältplats utmed älven och när det väl började regna så blev det ett snabbt beslut att här blir bra. Regnet försvann senare så nu är det fint igen här. Så nu har man älven som utsikt.
Sen märks det nog att man kommit till Norge. För det är fullt av stugor mitt ute i ingenstans utan vägar. Och på varenda parkering i skogarna var det fullt med bilar med folk som ska ut på tur.
Då närmar du dig målet. Men förstår att det är dyrt i Norge. Festligt med bilden på Fattighuset i Åre. Stannar du för länge i Norge kanske du hamnar i Åre.🙏❤️❤️🦸♀️🧙♂️♥️ [Britt-Marie o Bosse]