Vaknade tidigt idag och till min förvåning inget regn som lovat så jag kom iväg redan vid 7.
Hade sen 3km på dåliga blöta stigar innan man kom ut på en grusväg efter en timme vilket inte hade varit roligt om det regnat dessutom. Sen gick det betydligt fortare att gå och man kom ut längs kusten och villakvarteren.
Hade nog en 12km kvar och då började regnet, inte lite heller. Så då blev det till att leta upp genvägar till Trondheim. Hade tänkt jag skulle ätit med men hittade ingen plats under tak så det var bara att fortsätta gå. Tänker inte ta fram köket o göra mat i en busshållplats om jag säger så. Särskilt inte inne i en storstad.
Så vid 14 kom jag fram till Nidaros domen genomsur. Var sen och hämtade ut diplomet, Olavsbrevet för vandringen. Där satt jag sen och torkade till innan jag kunde gå och checka in på hotellet. Kom även fler vandrare under tiden jag satt där men de sa att de flesta vandrar från Oslo och väldigt få från Sundsvall.
På väg till hotellet såg man lite av stan och den är säkert fin dom dagarna om året då det inte regnar, mycket turister var här dock. Efter hämtmat på rummet så blev det till att tvätta och torka mina grejer så rummet ser ut som det gör. Förstår inte hur man kan få plats med så mycket grejer i en ryggsäck.
Blev 27km idag och imorgon hoppas jag man ska kunna gå en runda på stan innan man flyger hem.Read more
Grattis till att nått målet! Och tack för alla innehållsrika reportage och bilder! Tack vare att vi före ditt äventyr fick ta del av boken som handlar om vandringen kunde vi följa dig mycket bättre!Välkommen tillbaka till Jämjö 🙏❤️❤️🦸♀️👩⚕️😊 [Britt-Marie o Bosse]
TravelerVilken prestation!