Sušice ; zbývá už jen 7 dní ...

Cesta z města se rychle blíží, tak začínáme pomalu balit :-0
Praha ; za chvíli nastupujeme...

Hlidame si pitny rezim...
Řím

Šťastné první přistání.
Delhi

Unava roste a cesta je porad daleka.
Taipei

Dorazili jsme v poradku, jen s malym zpozdenim. Jako kompenzaci jsme dostali poukazky na 100$:-) yupeee
Sydney

Dalsi stastne pristani:-) a dalsi benefity! Za zapomenuty parek k snidani jsme dostali jako pozornost lahev vina:-) to nam za par metru sice na kontrole sebrali, ale vyhled pri pristani stal za to. ALeer más
Auckland

Po dlouhych 46 hodinach od vyjezdu z domova jsme dorazili do mista naseho prvniho ubytovani - spis takova studentska kolej, na pokoji jsme se dvema nemcema. Smrdime. Unava je velika, tak zitra takyLeer más
Na poštu 3x tam a zpět

Prvni den jsme se pomalu rozkoukavali a vyrizovali potrebne. Sehnali jsme pruvodce, tak vymyslime program na zitra.
Car fair

Rano jsme vyrazili na trh s auty udelat si predstavu. Pak jsme trochu posvacili:-)
Cestou z trhu...

Pocasi bylo dnes nadherne, tak jsme se vraceli z trhu pesky. Objevili jsme spoustu krasnych novych mist. Ochutnavame i mistni pochutiny. Lide jsou tu velmi pratelsti a casto nas zdravi na ulici a vLeer más
Nezastavujeme...

Poslechnete pribeh dvou krajanku... Tato jeho kapitola zacala v nedeli odpoledne, kdyz jsme se vratili z trhu s autaky. Dle ocekavani jsme nic vhodneho, levneho ani pekneho nenalezli, tak jsme seLeer más
Wellington

Po koupi kary jsme tedy dorazili do Wellingtonu. Zatim jsme si mesto prohledli jen tak zbezne a vyrizovali dalsi nezbytnosti. Prespali jsme jen jednu noc a pustili se do prace...
Belmont Regional Park

Na tomto prepeknem mistecku ted par dni prespavame, nez vymyslime zase jiny plan. Ted uz se trochu porozhlizime po praci. Na posledni inzerat "prace se stromy - odstranovani parezu" jsme zatimLeer más
Radek MacGyver

Nas problem rodinneho sedmimistneho vanu jsme vyresili vymontovanim sedacek, nalezenim skladky, kde se jich dalo zbavit a pak presunem do MitreMEGA (mistniho Bauhausu), ktery se stal nasim dalsimLeer más
Nebe nad hlavou plne ☆☆☆

Prvni noc v nasem vylepsenem Intercontinentalu byla kralovska! Prvni noc na matraci a v perine byla odmenou za odvedenou praci:-) Nasli jsme dalsi z free nocovist a nic lepsiho jsme zatim nezazili.Leer más
Zahada nesvleceneho modreho trika

Vec se ma tak... diky nekolikanasobnemu zastoupeni jednoho modelu v Radkove satniku (diky WEBEXPO:-)) se muze zdat, ze se jedna stale o stejne triko. Neni tomu tak:-) nepereme ve fontane, ani vLeer más
Polopate... zase:-)

Protoze akorat pekne leje, sedime v nasem bouraku. Radek dela business ze svyho utulnyho kanclu na ctyrech kolech a tak mam chvili zase neco napsat. Sehnali jsme super matraci, ktera ovsem rozmeroveLeer más
Kiwi hunter:-D

Pocasi se ani dnes rano neumoudrilo, tak jsme zasli na pruzkum mistni kultury do muzea.
Wellington, Nový Zéland

Dnes mame krasne pocasi a vidime az na jizni ostrov:-) myslime na vas casto, ale dnes spise na vase kolace a rizky:-P uzijte si peknou pout a posilame neco z cestovatelskehoLeer más
Nedelni trhy ve Wellingtonu

V nedeli rano jsme zavolali domu a pak vyrazili na trhy. Nakoupili jsme trochu zeleniny a ovoce, aby bylo z ceho varit a nahle jsme narazili na zajimavy stanek. Jmenoval se Fritz's Wieners:-) hlad naLeer más
Svisti prvne na vylete:-)

Ackoli by se mnohym z vas mohlo zdat, ze si jenom uzivame, neni tomu tak:-P jsou to obcas nervy, slzy a krev. Unava nas taky obcas dostihne a tak bylo treba nabrat sily. Pocasi se na nas usmalo, takLeer más
Opoustime severni ostrov...

Zazili jsme vcera vecer opravdove nekolikametrove pipes na plazi a doufali, ze do rana se more uklidni. Neuklidnilo:-) odjezd trajektu byl posunut a ted uz jsme na mori. Je silenej vichr a hazi toLeer más
Pomalu se blizime!

More se zda byt uz nejak vic modre, stromy zelenejsi a obloha bez mracku:-) tak se blizime na nejjiznejsi pevninu, kam se asi kdy v zivote podivame:-) no to jsme zvedavi, co nas tady ceka.
Nova mista:-)

Poznavame nova mista jizniho ostrova, prace tady v Blenheimu zadna a jedeme dal na jih.
Vali se tu jako vepri:-)

Vcera jsme vyrazili smer jih do Christchurch. Na puli cesty jsme prenocovali a pokracovali rano dal. Nase tempo nebylo zrovna vrazedne:-) co kilometr jsme stali, vyskakovali z auta, fotili, divili seLeer más
svisti.on.the.road
<3 AMJMZM
svisti.on.the.road
Pojištění na poslední chvíli...