Nedelni odpoledne v Christchurch
13 de setembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 13 °C
Christchurch zatim budi velke rozpaky. Zacina se tady probouzet jaro a dnes byl zatim asi nas nejteplejsi den. Mesto ma krasny a velky, skoro pohadkovy park. A to je tak vsechno... nedavne zemetreseniLeia mais
Zase campujeme;-)
13 de setembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ☁️ 10 °C
Neprilis optimisticke mesto Christchurch nas neodradilo. To vyssi ceny Holiday Parku, ktere se ve meste nabizeji k zakotveni. Zatim fandime spis pustinam, ktere umoznuji free camping. Nevyhoda jeLeia mais
Lake Tekapo
17 de setembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ⛅ 10 °C
Pred par dny jsme vyrazili z okoli Christchurch do vnitrozemi. Cim krasnejsi krajina, tim horsi signal:-) dorazili jsme k jezeru Tekapo. Zacali jsme si uvedomovat, ze ta pekna horska panoramata sLeia mais
NP Mount Cook
19 de setembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ⛅ 10 °C
Na cestu k hore nejvyssi nam pocasi pralo a moc jsme si tu paradu uzili. Dorazili jsme do narodniho parku, kde jsme nasli krasny kemp, rozhlidli se a na druhy den planovali nejaky trek. Jake to byloLeia mais
Cesta do Wanaky
20 de setembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 10 °C
Velky Cook se nechtel ukazat a my tak vyrazili za dalsim dobrodruzstvim. Prenocovali jsme u opusteneho stareho hotelu, jehoz slava kvetla za dob zlate horecky. Dnesni puvab neni valny. Ani umisteniLeia mais
Mt. Iron a Rump na taliri
22 de setembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ⛅ 28 °C
Dnes jsme si prohlidli Wanaku shora:-) odpoledne jsme nasli jedno BBQ stanoviste a Radek si konecne mohl ogrilovat kus masa. Jde o odpocivadla se sezenim a grilem, ktery se zapne cudlikem a lidi siLeia mais
Velky pradlo a popojedem...
24 de setembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 11 °C
S Wanakou jsme se rozloucili a s cistymi kominky jsme vyrazili dale na nasi ceste do Queenstownu. Cekala nas cesta horskym prusmykem, tak jsme alespon otestovali nase 0+k a vedlo si velmi dobre. SiceLeia mais
Gastro turistika
24 de setembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ⛅ 14 °C
V turisticky oblibenem letovisku Queenstown jsme se rozhodli zdolavat konecne i jine vrcholy a vydali jsme se prozkoumat vyhlaseny Fergburger. Neuveritelna fronta pred jednim kramem nam napovedela, zeLeia mais
Slope point
27 de setembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ 🌙 11 °C
Dosahli jsme asi nejjiznejsiho mista, kam se kdy podivame a ta cesta stala za to. Dokonce i tech par poslednich metru pres ovci bobky:-) vitr tam byl tak velky, ze i stromy rostou po jeho smeru. NaLeia mais
Pri pobrezi smer Dunedin
28 de setembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ 🌙 11 °C
Pro navrat na sever jizniho ostrova jsme zvolili vychodni pobrezi a Scenic Route. Videli jsme takovych krasnych mist, ze si asi budeme muset nekdy sednout a prohlidnout si ty fotky znovu. Je tohoLeia mais
Sloni na morskem dne
2 de outubro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 15 °C
Z Dunedinu, kde jsme poprve v zivote videli ten bajny bily pisek na plazi, jsme se vypravili smerem na Oamaru. Chteli jsme videt jeste Elephant Rocks a bylo to jako vylet na morske dno, ale po sousi.Leia mais
Krouzime okolo Wellingtonu
15 de outubro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 17 °C
Kaitoke a Roklinka
20 de outubro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 14 °C
Odjezd z Wellingtonu a prvni koupani
24 de outubro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 17 °C
Okolo hlavniho mesta jsme prozkoumali, ale s praci to bylo marny. Rozhodli jsme se tedy vratit na jizni ostrov a najit neco v sadech, kde pomalu mela zacit sezona. Radek se stihnul jeste vykoupat aLeia mais
Chmelova brigada
1 de novembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 17 °C
Po prijezdu na jizni ostrov to s praci vypadalo porad blede, vsude nam rikali, at to zkusime za dva za tri tydny, ze je jeste brzy. Na nas uz to bylo zase uz dost dlouhy a chteli jsme neco zacitLeia mais
V nedeli my nedelame...
8 de novembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 17 °C
... navic jsme plazove typy a je to tam pekne a levne:-) taky se tam da najit hodne hezkych veci. V dali jsme uvideli nejake lidi, kteri vencili maleho pejska. Radek si umanul, ze je to stejnej pejsekLeia mais
Zacina nam jablecna sezona
22 de novembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ 🌬 20 °C
Tady v Brooklynu, kousek od Motueky, jsme zacali nasi hospodarskou karieru. Cechy tu ma kazdy hospodar rad, protoze opravdu makaji. Nemcum se delat moc nechce a navic jim velmi rychle ty jejichLeia mais
Tohle ma byt symbol Vanoc?! :-D
22 de novembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ 🌬 17 °C
My fandime vanocnimu peceni v Borsove a siskam v Susici!!!
Hori nam v sadu!
27 de novembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ⛅ 32 °C
Nekdy se opravdu zadari a ty vyhlidky jsou celkem pekny:-)
Prohlidka terenu
28 de novembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 20 °C
Dnes jsme vyrazili omrknout zdejsi krajinu. Rika se, ze v Tasmanu jsou nejkrasnejsi plaze jizniho ostrova. Vydali jsme se tedy obhlidnout mista, kde budeme travit letosni Vanoce. Snehu se sice asiLeia mais
Kiwi kralovna
28 de novembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ 🌬 20 °C
Nevim, co vic bych tady mela napsat. Asi... "pekna sobota".
Split Apple Rock
5 de dezembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ 🌙 17 °C
Sezona necekane u konce...
16 de dezembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 11 °C
Prace nam necekane skoncila o trochu, drive nez jsme cekali. V pondeli nam manager sadu rekl, ze jsme vsechno zvladli driv nez obvykle a tak ve stredu prace konci. Vsechno jsme zvladli a zacaliLeia mais
Vanocni prochazka
19 de dezembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 18 °C
Zacinaji nam vanocni prazdniny
22 de dezembro de 2015, Nova Zelândia ⋅ ☁️ 12 °C
Zajeli jsme se podivat, odkud budeme 30. prosince vyrazet na nas prvni GreatWalk. Ceka na nas asi 60km cesty a "snad" 5 krasnych, slunecnych dni po nejkrasnejsich plazich Noveho Zelandu. WaterTaxi nasLeia mais

Mirka MaškováZávidím to jaro, tady se valí podzimní mlhy.