FindPenguins

Сначала новые
ОбзорКалендарьФотографии

Orewa

30 июня 2016 г., Новая Зеландия ⋅ ⛅ 11 °C

Orewa byla jednim z hezkych mist, kde jsme podnikali lowcostovy free kemping:-)

Devonport

2 июля 2016 г., Новая Зеландия ⋅ ☀️ 13 °C

Nejkrasnejsi pohled na Auckland je jedine s dostatecnym odstupem:-) Devonport ma od nas deset z deseti a hlavne ta paradni knihovna... lepsi jsme tady nepotkali!!!

Posledni dny a ČAU!

8 июля 2016 г., Новая Зеландия ⋅ ⛅ 15 °C

Vazeni, to nebyla jen tak obycejna zmrzlina, to bylo umelecke dilo. Jsem velkym fandou tohoto typu umeni, takze davam palec nahoru!

Bylo to pekne...

9 июля 2016 г., Новая Зеландия ⋅ ⛅ 12 °C

... ale bylo toho dost:-) Temer po roce se loucime s Novym Zelandem. Pratele, nezoufejte! Zveme vas ke sledovani noveho serialu "Thajsko 2016". V hlavnich rolich se predstavi vase oblibene a jiz zname postavy Radek & Lenka. Nevime zatim, kolik serial bude citat epizod, ale snad to bude dost na to, aby jste se pobavili. Vzhledem k tomu, ze dosud neexistuje zadny scenar tohoto noveho vyletu, snad nebude o zabavu nouze:-) Mejte se pekne a v srpnu na videnou!!!Читать далее

Посмотреть перевод

Děkujeme Vám za ročního průvodce Novým Zélandem. Bylo to moc pěkné, poučné a často velmi zábavné. Nám doma to tímto rychle uteklo. Těšíme se, až se vrátíte. Hezkou dovolenou a šťastnou cestu domu.

09.07.2016Ответить
    Monika Šmídová

Monika ŠmídováFňuk, bude se mi stýskat! Ale těším se, až budete v ČR a přemluvím vás na nějaké promítání a povídání :)

11.07.2016Ответить
    2 лайка