FindPenguins
    • VietnamHuyện Đồng Văn23°10’9” N  105°11’40” E
    61111416

Dag 1 Ha Giang

31. März in Vietnam ⋅ ☁️ 10 °C

De eerste dag van de Ha Giang Loop begon fris… kouder dan verwacht zelfs. We waren gelukkig dat we jassen gekocht hadden.

Ondanks de kou maakte het landschap alles goed: eindeloze rijstterrassen, kronkelende wegen langs diepe afgronden,... We stopten regelmatig om de uitzichten te bewonderen.

Dit was pas het begin, en we waren nu al onder de indruk door de uitzichten. De foto’s geven de realiteit niet weer…. Verder bezochten we een paleis van een Chinees-Vietnamese “koning”. In realiteit was dit een heel rijke man die zich gevestigd had in het dorpje en de lokale bevolking noemde hem “koning” omwille van zijn immens huis en rijkdom.

Tegen het einde van de dag werd het wel echt heel koud op de scooter. Bij aankomst in ons verblijf waren we dan ook heel gelukkig met een warme douche en de verwarming.

Tijdens de Ha Giang loop is het traditie om de dag af te sluiten met karaoke. Wij waren de eerste groep die aankwam in de karaokebar waardoor we de bar even voor ons zelf hadden. Hoe later het werd hoe meer groepen aankwamen…. Maar aangezien dat wij tegen 8u klaar moesten staan voor de tweede dag kropen we niet te laat in ons bedje.

Übersetzung anzeigen

ReisenderAmai Iris is gebruind🫣😂

03.04.25AntwortenÜbersetzen
    Iris Van der Auwera

ReisenderJa, ik doe geen zonnecrème meer aan

04.04.25AntwortenÜbersetzen

ReisenderAvondeten?