• Kamp Seedune, Schiermonnikoog, 25 aug.

26 Agustus, Belanda ⋅ ☁️ 20 °C

Gisteravond na de overtocht uit Lauwersoog vlot aangekomen op Camping Seedune, Schiermonnikoog. Weer heel andere mores & logistiek dan de natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer waar ik aan gewend was geraakt. Hier krijg je bij het inchecken een nummer kaartje voor je kampeermiddel en mag je zelf een plekje zoeken! Mooi groot bos en duin terrein, heel rustig. Naseizoen begonnen denk ik, reserveren was ook niet nodig.

Vond redelijk vlot een afgescheiden hoekje met zon en schaduw voor mijn tentje. Heel gedoe dat kamperen maar de hele klerezooi stond weer vrij snel. Verplichte grote vuilnisbak voor mijn afval opgehaald en vervolgens geconstateerd dat de supermarkt en snackbar al gesloten waren. Tsja, toch maar weer die gore Cup a Soup en opwarm noodles...

Maar heel tevreden over deze landingsplek. Vandaag een lekker ontbijt bij de Spar supermarkt gehaald na een nacht relatief goed slapen. Rustig en niet zo koud als de afgelopen nachten hier op Schier.

Vandaag een fietstocht over het eiland ter verkenning heb ik besloten. Stralend blauwe lucht maar saaie wolken, steek ik alleen de digitale camera bij me vandaag.
    Baca selengkapnya