We zijn gearriveerd

We zijn vanmorgen lekker op tijd vertrokken. We zijn heerlijk binnendoor gereden (zie foto's ) naar de eerste camperplaats die we hebben gereserveerd. We staan op de viermannekesbrug in Oirschot.
EenLeer más
EenLeer más
En dan blijkt je nichtje met haar vriend vlakbij te staan met hun camper...dus die kwamen gezellig ook op dezelfde camperplaats staan...dus gezelligheid bten top..samen eten en een spelletje doen...
Vanmorgen was Thijs al vroeg uit de veren.
Ik een klein half uurtje later.
We hebben toen samen met Naomi en Ingmar koffie gedronken en daarna gingen hun richting Venlo.
Vandaag hebben we een relaxtLeer más
Vanuit Oirschot zijn we vanmorgen vertrokken naar Hulst. We hebben onderweg heerlijke aardbeien🍓 gekocht en nog een lunch stop gedaan bij Joost en Cindy in st. Job int Goor.
En zijn na eenLeer más
Gezellig middagje naar Hulst geweest daar heerlijk rondgelopen en lekker op het terras gezeten.
En we zijn weer op een ander plekje aangekomen. Nu staan we in Kruiningen. Echt een hele mooie camperplaats met een boerderij winkel die morgen open is..We staan midden tussen de fruitbomen.... WeLeer más
Wat treffen we het toch met het weer. Vandaag hebben we heerlijk gefietst. Een rondje van ongeveer 35 km .
Onderweg nog.een terrasje gepakt waar we ook een visje hebben gegeten.
Eenmaal terug op deLeer más
Vandaag vertrokken uit Kruiningen en richting Oudenbosch...ook hier weer een leuke camperplaats.
Helaas zit het weer een beetje tegen maar dat mag de pret niet drukken.
Vanmiddag zijn we even gaanLeer más
ViajeroHeerlijk, lekker genieten samen😘
ViajeroDaar zijn we al mee begonnen inderdaad. Hahaha 😘
Geniet van jullie vakantie samen ☀️☀️🍷🍻☀️ [Meta]
ViajeroDoen we zeker..vandaag een relax dagje gehad