United States
Glenvar Heights

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.
Add to bucket listRemove from bucket list
Travelers at this place
  • Day185

   USA - Miami - Coral Gables Little Havana

   March 9, 2020 in the United States ⋅ ⛅ 22 °C

   De retour aux US pour la derniere étape de notre voyage.
   La Floride c'est les couchers de soleil dans les palmiers, la douceur de vivre (à la Républicaine et bourrée de Police quand même...) et Miami, plutot petite comparée a LA, a ce coté latino très sympa. Ici, on parle encore espagnol, la transition se fait donc en douceur après nos deux mois d'Amerique Latine.
   Little Havana, comme Little Italie a New York, n'a plus grand chose d'authentique mais on s'y arrête tout de même pour les quelques graphs, les boutiques de cigares et les chemises cubaines :) ! Le quartier borde le très chic Coral Gables, sa piscine Venitienne et l'hotel Biltmore autrefois frequenté par Al Capone !
   Et surtout, les amateurs de cinéma américain retrouvent a Miami l'atmosphere de Miami Vice, Bad Boys et Scarface !
   Read more

  • Day1

   Comida...

   February 1, 2017 in the United States ⋅ ⛅ 24 °C

   Nuestro primer almuerzo al estilo americano: comida chatarra.

   Es más barata que la otra comida, no hay que pagar propinas porque es autoservicio, sin embargo, al mirar alrededor de nosotros pudimos ver un gran número de personas con obesidad.

   Sumado a la mala alimentación está el sedentarismo principalmente por el excesivo uso del carro.

   Puedo indicar además, que las papas no saben igual, lo mismo sucede con la lechuga, el tomate y hasta la limonada. Parece que los alimentos vivos han perdido su color y sabor.

   Costo: 13.46 (dos personas + impuesto)

   PD. Todo tiene impuesto, nunca se paga el valor neto de los productos.

   Lorena AF
   Read more

   Marcelitta

   Para disimular los sabores dan muchas salsas :P

   2/3/17Reply
   David and Lorena Trips

   Es cierto, las cosas no saben igual. La limonada 'regular' sabia a decol.

   2/3/17Reply
    
  • Day11

   The Keys

   March 21, 2019 in the United States ⋅ ⛅ 24 °C

   We werden wakker in Homestead en kregen ontbijt in het hotel! We hadden waffels en pannekoeken. Super lekker.
   Daarna gingen we op weg naar the Keys. Er is 1 lange weg die daar naar gaat en die reden we af.
   We waren op weg naar een Bird Sanctuary, waar men gewonden tropische vogels opvangt! Dit bevind zich op het eerste eiland Key Largo en is geweldig! Er zijn veel vogels die daar blijvend zitten, maar ook vogels die weer de natuur in kunnen. Ze hadden uilen, gieren, pelikanen, stelte lopertjes, papegaaien en blue jays! We hebben rustig rond gekeken en veel gezien.
   Daarna gingen we door naar een strand. Hier hebben we lekker in de zon gelegen en pootje gebaaid. Het water was erg koud, dus zwemmen was niet echt lekker. We hebben daar ook gewandeld en het was zo mooi!!
   Vervolgens zijn we naar lokale winkeltjes geweest en terug gegaan naar het vaste land. Hier hebben we lekker gegeten en een walmart bezocht.
   Read more

   Traveler

   Mooi hoor!

   3/23/19Reply
    
  • Day14

   Gators

   March 24, 2019 in the United States ⋅ ⛅ 26 °C

   Vandaag begon met een lekker ontbijtje bij Denny’s of eigenlijk meer brunch. Geert had t-bone steak en ik had do it yourself slam (eieren, spek, ham en worst). Super lekker, maar altijd zo veel!
   Oom Ton had ons verteld waar we de Everglades in konden, dus gingen we die kant op. We reden over Bird road, wat een weg is waar oom ton en tante Dee bijna aan wonen. Ze zeggen ook regelmatig van: oh dat is dichtbij, dat is aan Bird road. Maar Bird Road is lang!! Hij is meer dan 22 kilometer!
   Na het uitrijden hiervan gingen we door een wijk heen en kwamen we bij een meer afgelegen gebied. Hier kwamen we op een weg die echt naar de Everglades ging!
   Bij de Everglades hebben we een tijd rond gereden langs een beek. Eerst zagen we totaal geen alligatoren, maar na het zien van 1 zagen we er steeds vaker 1! We hebben een super kleintje gezien en een hele grote.
   Na de Everglades wilden we naar een park, maar dit viel tegen. Het was meer een open veld met wat bomen waar families aan het chillen waren. Dus gingen we verder.
   We hebben even bij de Target rond gehangen en wat gedronken. We hebben daar ook voor tante Dee kattenvoer gekocht, want ze heeft 11 katten! Of eigenlijk alleen Fred en de rest zijn zwervers of van mensen die ze verwaarlozen. Er komen er steeds meer. En als kattenliefhebbers ;)
   We hebben bij hen thuis een spelletje gespeeld (alleen Geert en ik, want oom Ton en tante Dee waren druk in de tuin) en we hebben samen pizza gegeten!
   Read more

   Traveler

   Gelukkig ver weg!🐊😁

   3/25/19Reply
   Traveler

   Mijn god ,Geert waar laat je het , ontbijt zei je ?😱

   3/25/19Reply
   Traveler

   Dat is voor de rest van de week?

   3/25/19Reply
    
  • Day2

   Great American shopping

   March 12, 2019 in the United States ⋅ ☀️ 27 °C

   Na ons ontbijt en het bezoek aan walmart, zijn we naar een aantal shopping malls gegaan, om Amerikaans te shoppen. We zijn bij een Best Buy geweest, wat een mega grote mediamarkt- achtige winkel is. Hier waren veel apparaten en zeker bij de wasmachines en koelkasten hebben we verwonderd staan kijken. Zo groot als die zijn! Daarna zijn we bij de target geweest, waar ze zo goed als alles verkopen wat je in huis nodig kan hebben. De hoeveelheid merchandise die ze hier verkopen is echt geweldig. Van alles ligt er wel wat! Daarna zijn we naar de dademall geweest, een wat luxer winkelcentrum met winkels van alle grote merken. Hier hebben we gegeten bij philly’s burgers, waar je frietjes krijgt met een berg cheddar en spekjes. De limonade was vooral erg lekker, maar wel mierzoet! In dit winkelcentrum was een Lego store, een Disney store en een winkel met Tesla’s. Bij de Disney Store ben ik natuurlijk even los gegaan! Deze was veel groter dan in de UK en ze hadden ook meer voor volwassenen!
   Toen zijn we terug gegaan naar tante dee en oom ton. Zij namen ons mee naar de Dolphin Mall. Dit zou dichtbij zijn, maar hun dichtbij is heeeeel anders dan onze dichtbij, aangezien het bijna drie kwartier rijden was. Dit winkelcentrum was ongeveer de grote dat je een Amerikaans winkelcentrum zou verwachten. Éen van de winkels had zelfs een eigen aquarium. Hier zijn we voor het eerst naar een Hot Topic geweest. Dit is een winkel met allemaal spulletjes die passen bij elke fandom! Vooral de blindbags zijn erg leuk!
   Er was een groot foodcourt waar we lekker hebben gegeten en daarna gingen we terug naar huis. We waren super moe!
   Read more

   Traveler

   Mooi zeg die palmen en vissen !

   3/13/19Reply
   Traveler

   Toch wel jammer dat je beperkt bent in het mee terugnemen van al dat moois...

   3/16/19Reply
   Traveler

   Hoewel... ook wel een dure hobby... ;o)

   3/16/19Reply
    
  • Day1

   Vliegen en eerste dag

   March 11, 2019 in the United States ⋅ 🌙 21 °C

   Onze vliegreis begon om 5 uur. We moesten vroeg op het vliegveld staan en onze bagage inchecken. De vlucht naar portugal was prima. Het vliegtuig had geen tvtjes, maar we waren ook met 3 uur in portugal. Onze overstap was heel kort en blijkbaar heb je voorrang als je alleen een rugzak hebt. Deze vlucht duurde iets minder dan 9 uur, want we hadden wind mee. We sliepen en keken wat films. Naast ons zat een man in zijn eentje op twee stoelen en maakte er een waar zwijnenstal van.

   Onze aankomst was prima! Het was ontzettend warm, maar we waren zo door customs en onze bagage was ook heel snel bij ons.
   Daarna gingen we onze auto halen, wat vrij letterlijk halen was. We kregen een kaartje en mochten een auto uitzoeken. De sleutel zat erin. Dus we rijden een witte fiesta.

   Vervolgens gingen we naar mijn tante en oom. Ze wonen in Miami, dus het was maar een stukje rijden. Ze hebben een leuk huis, wel vol. Met hen zijn we naar de Walmart geweest, maar we waren zo moe. Ze namen ons ook mee naar een cubaanse bakkerij voor eten. Een goeie eerste dag.
   Read more

   Traveler

   Ziet er lekker uit bij de Cubaanse bakker!

   3/12/19Reply
    
  • Day15

   Crandon Park and more

   March 25, 2019 in the United States ⋅ ⛅ 26 °C

   Vandaag was in eerste instantie regen voorspelt, maar het bleef gelukkig redelijk droog. We hebben eerst gekeken wat we allemaal hebben gekocht, aangezien we een extra koffer mogen meenemen naar Nederland (betaald hoor). En die gaan we zeker nodig hebben hahaha...
   Daarna zijn we op weg gegaan naar Crandon park op Key Biscayne onder Miami Beach. Het zou een mooi rustig park met een strand zijn.
   Het park is deels een prachtig strand met een groenblauwe zee en een park deel met een mangrove en duinachtig deel. We hebben eerst op het strand gewandeld, waarna we naar een touristen punt zijn geweest. Hier hadden ze opgezetten dieren en aquaria. Er was ook een klas die les kregen over schildpadden, wat super leuk was. Overal rond het pand liepen lizards in werkelijk alle maten. Sommige waren intimiderend groot!
   Vanaf dat punt zijn we gaan wandelen naar een uitkijk punt. Het was prachtig weer, misschien zelfs een beetje te warm om te wandelen. We gingen onder een afdakje even uitrusten, toen er iets op ons af kwam. Ik dacht een kat, want hij had een lange staart. Maar het bleek een wasbeer te zijn! Het was echt een cutie, maar wasberen hier kunnen hondsdolheid hebben, dus hielden we onze afstand. Hij hield zijn handjes op voor eten, maar dat is natuurlijk helemaal niet goed voor het beestje.
   Vervolgens liepen we over een flonder naar het uitkijkpunt. We konden een ondiep rif zien met visjes, ibisen en de kust van Miami. Het was super stil en het uitzicht was prachtig!!
   Daarna zijn we terug gelopen en zijn we met de auto naar de international mall of miami gereden. Lekker in de airco😅.
   Hier hebben we lekker gegeten en wat gewinkels. Zeker Box Lunch was een erg toffe winkel.
   We hebben net samen gegeten bij de Chili’s. Tante Dee en Oom Ton hadden al gegeten. We hadden weer heerlijke steak!
   Read more

   Traveler

   Prachtig!

   3/26/19Reply
   Traveler

   Beertje zijn neefje😁🦝

   3/26/19Reply
    
  • Day13

   Coral Gables and Kendall

   March 23, 2019 in the United States ⋅ ☀️ 23 °C

   Vandaag zijn we met oom Ton en tante Dee wezen ontbijten bij een Cubaanse cafeteria. Ik had flatsteak met eieren en friet en Geert had eieren met spek en friet. Ook kregen we Cubaanse koffie (heel zoet heb ik gehoord) met brood wat je er dan in hoort te dopen. Heel bijzonder😂
   Vervolgens zijn we met z’n tweeën doorgereden naar Coral Gables. Dit is een wijk in Miami, dat net als de meeste wijken op zichzelf fungeert. We wilden graag naar het Coral Gables museum.
   Het museum was niet erg groot en voelde een beetje alsof ze van alles hadden wat niet bij elkaar pasten en toen maar een museum hebben opricht om dit allemaal een plaatsje te geven. Er was een tentoonstelling over een man die in Coral Gables fotos maakt van de bijzondere bomen met een super oude camera. Je krijgt dan van die zwart wit fotos op plaat. Erg bijzonder. Daarna was er een tentoonstelling over een belangrijke huisarts uit de buurt, met oude dokters spullen. Er was een tentoonstelling van schilderijen van kinderen van een school en er was een deel over het onstaan van Coral Gables.
   Het was een interessant museum, maar in verhouding was er weinig te zien.
   Daarna zijn we naar een Barnes and Nobles gereden waar we eerst bij een Petco zijn geweest. Ze verkopen hier naast de “nomale” huisdieren ook veel reptielen en lichtgevende visjes. Ook hadden ze poezen in het raam, die gered waren en nu een huisje zoeken.
   De Barnes en Nobles was serieus mega! Super veel boeken, merch en ook muziek! We hebben lekker rondgestruind en bij de starbucks in de winkels gezetten. Ik denk dat mid terms eraan komen want het aantal mensen dat er zat te leren was ongelovelijk. Er zat een jongen naast ons te studeren uit een mega dik boek over brandweermannen en die gaf het zo’n 10x op. Hij sloeg daadwerkelijk met zijn hoofd in zijn boek en heeft de panelen van het plafond geteld.
   Naast de Barnes en Nobles zat nog een Micheals. Dus ook hier zijn we nog even naar binnen geweest, waarna we naar een Target zijn gegaan voor nog wat Late in the Afternoon shopping. Hier hadden ze een t-shirt waar ik al een eeuw naar opzoek ben (powerline van A goofy movie).
   We gingen terug naar tante Dee en zijn met haar en oom Ton wezen eten bij de Burger King op meer coupons. De Burger King hier heeft een machine staan waar je drinken kan halen. De keuze daarop is zo bizar groot!
   Read more

   Traveler

   Daar hou ik van... grote boekwinkels...

   3/24/19Reply
    
  • Day1

   Visitando un Mall

   February 1, 2017 in the United States ⋅ ⛅ 24 °C

   Aquí en Dadeland Mall. Uno de los varios centros comerciales gigantes de la ciudad.

   Si algo refleja el modo de vida norteamericano, son los Mall. Lujo, entretenimiento y consumo en un solo lugar.

   David D.
   Read more

  • Day121

   Miami Tour - Coral Gables

   December 14, 2015 in the United States ⋅ ⛅ 27 °C

   Coral Gables ist, wie Miami Beach, eine eigene Stadt, die südlich von Miami liegt. Auch hier wohnen viele reiche Leute, einige haben sogar einen Golfplatz im Garten.

   Fotos:
   - kleineres Haus mit Weihnachtsdeko
   - Coral Gables Congregational United Church of Christ: eine beliebte Hochzeitskirche genau gegenüber des Luxushotels Biltmore
   - Biltmore Hotel: Luxushotel, das im Jahr 1926 erbaut wurde. Es diente schon in mehreren Filmen als Kulisse, war im Zweiten Weltkrieg ein Krankenhaus und ist seit 1996 National Historic Landmark.
   - Venetian Pool: öffentliches Freibad, das 1924 eröffnet wurde und im Stil Venedigs gehalten ist. Es wird aus Quellen gefüllt und ist der größte Frischwasser-Pool in den USA. Leider war er grade leer wegen Wartungsarbeiten.
   - Tannenbaum aus Weihnachtssternen
   - USA headquarters von Bacardi, dem weltbekannten Rumhersteller ;) (rechtes Gebäude)
   Read more

  You might also know this place by the following names:

  Glenvar Heights

  Join us:

  FindPenguins for iOSFindPenguins for Android