Christchurch
1 декабря 2015 г., Новая Зеландия ⋅ ⛅ 18 °C
Terwijl Sab hard doorwerkt in Melbourne ben ik, Virgil, er tussen uitgeglipt om een tripje met een campervan te doen in Nieuw Zeeland. Het wordt een rondje op het zuider eiland, omdat het kwaЧитать далее
Kaikoura
4 декабря 2015 г., Новая Зеландия ⋅ ⛅ 18 °C
Kaikoura staat er bekend om dat ze veel wildlife hebben. Je hebt de optie om met dolfijnen en seals te zwemmen. Dus ik ben beide gaan doen.
De dolfijnen waren niet meer in de mood om te spelen helaasЧитать далее
Abel Tasman National Park
8 декабря 2015 г., Новая Зеландия ⋅ ☀️ 12 °C
Abel Tasman National Park heeft zijn naam te danken aan de Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Janszoon Tasman. Die verder ook Tasmanie ontdekt heeft. Hij werd hier alleen niet zo vriendelijkЧитать далее
Punakaiki
9 декабря 2015 г., Новая Зеландия ⋅ ⛅ 11 °C
Hier aan de kust hebben ze de Pancake Rocks. Genoemd naar hoe ze eruit zien ja. Gelaagd door de miljoenen jaren heen. En ik heb het in een kwartier gezien. Dus heb wat foto's gemaakt zodat jullie hetЧитать далее
Franz Jozef / Fox Glaciers
10 декабря 2015 г., Новая Зеландия ⋅ ⛅ 11 °C
Hier heb ik me erg lang op verheugd. De beroemde gletsjers van Nieuw Zeeland. Heb er nog nooit een gezien. En wou er graag nog eens opstaan.
Sab heeft me er over verteld maar het is helaas niet meerЧитать далее
Birds!
11 декабря 2015 г., Новая Зеландия ⋅ ⛅ 11 °C
Sinds er op Nieuw Zeeland van nature geen roofdieren zijn heeft het gevogelte zich hier goed kunnen ontwikkelen. Ik heb dus vogels gespot, maar ook weer niet. Ik heb namelijk geen flauw idee hoe zeЧитать далее
Milford Sound
13 декабря 2015 г., Новая Зеландия ⋅ ⛅ 11 °C
Deze vakantie staat in het teken van veel eerste keren. En dit is de eerste keer dat ik een fjord van dicht bij ga zien.
Deze fjord heet Milford Sound en is duizenden jaren geleden gevormd tot eenЧитать далее
Queenstown
15 декабря 2015 г., Новая Зеландия ⋅ ☀️ 29 °C
Een tussenstop in het zuiden ligt een van de grotere steden van het zuiden met de naam Queenstown. Ik mocht het niet overslaan van Sab en bleef hier een nachtje.
Dit is de adventure capital en je kanЧитать далее
Mount Cook
17 декабря 2015 г., Новая Зеландия ⋅ ☀️ 29 °C
Op naar de hoogste plek van Nieuw Zeeland, Mount Cook. Niet om hem te beklimmen maar te aanschouwen. Er omheen zijn veel hikes en gletsjers met hun meren. Ook deze gletsjes zijn niet meer wat zeЧитать далее
Roadtrip
19 декабря 2015 г., Новая Зеландия ⋅ ⛅ 31 °C
Dit is mijn laatste Nieuw Zeeland post en heb hier een paar foto's van her en der.
- Mijn autotje bij de laatste slaapplek in Christchurch
- Een bootje bij Akaroa, een Frans plaatsje