• Last days in Bangkok

November 9, 2022 in Thailand ⋅ ⛅ 32 °C

We hebben op 5 dagen Bangkok veel kms afgelegd: te voet, met de boot, de tuktuk, de fiets, het skateboard, de metro, de skytrain en de taxi. 1 keer heb ik ook 10 km gejogd, maar het voelde als een marathon. Ik las dat je best heel vroeg gaat omwille van de hitte en de smog, dus vertrok ik om 7u30. De lopers droegen lange broeken en truien want het is tenslotte ook bijna winter in Thailand. Ik had bij 29 graden nog teveel aan een tanktop. Ik was bovendien niet de enige sportieveling. Het was er zo druk dat er zelfs in het park blijkbaar eenrichtingsverkeer was voor de lopers. Om 8u hield iedereen tegelijk halt, keek naar boven en zong uit volle borst het koningslied mee. Ik was blij dat ik even een adempauze kon nemen. Volgende keer doe ik mee Thai Chi. We hebben veel tempels, parken en marktjes bezocht. We aten de lekkerste dingen en mochten afsluiten met Loy Kathrong, het jaarlijkse feest van het licht bij volle maan. Ondertussen wordt er ook nog aan homescholing gedaan en gezwommen. Tijd voor enkele dagen rust op een eiland nu.😉Read more