FindPenguins
  • Sign up
Show on map
  • Gijs VisserJulie CallebautAsian Time
    • Show trip
    • Add to bucket listRemove from bucket list
    • Day 103
    • Monday, February 13, 2023 at 5:09 PM
    • ☁️ 21 °C
    • Altitude: 34 m
    • VietnamHao Nam21°1’54” N  105°50’18” E
    32Het steegje waar we logeerdenVuurwerk stook in het park. Why not?Joepie! Honden, veel honden.1Hondencafé nummer 730🙃2De schattigste kapper ooit🥰41Trainstreet. Een paar keer per dag passeert hier nog een trein en moeten alle terrasjes aan de kantLegaal taggenTai chi in het parkGoodbye Vietnam

Final destination: Hanoi

February 13, 2023 in Vietnam ⋅ ☁️ 21 °C

We hebben het gehaald. Heel Vietnam doorkruist van Zuid naar Noord zonder een vliegtuig te nemen. Het was een pittige maand, maar oh zo de moeite. We kregen zoveel indrukken. Al onze zintuigen werden voortdurend geprikkeld. We zagen de mooiste landschappen, hoorden de vervelendste karaoke, roken de heerlijkste kruiden, proefden de lekkerste noedels, maar nu voelen we vooral vermoeidheid. In onze laatste stop Hanoi deden we dan ook geen stadswandelingen, culturele bezoeken of nightmarkets. We chillden gewoon in de parken, deden wat (dieren)cafeetjes, amuseerden ons in het lokale skatepark en Gijs ging langs bij de streetkapper. En nu nog 2 weken uitbollen, waar anders dan op wat Thaise eilanden. Goodnight Vietnam! You were wonderful.🇻🇳Read more

See translation
    Kris Noteboom

Travelerknappe vent...de kapper dan want een mooi koppie geknipt bij andere knappe vent.

2/15/23ReplyTranslate
    Julie Callebaut

Julie Callebaut🥰

2/16/23Reply
    Marijke Verbrugghe

TravelerKom dan maar naar huis é ☺️

2/15/23ReplyTranslate
    11 more comments