• De eerste bezichtiging

May 16 in Sweden ⋅ ☁️ 9 °C

Huurhuis Beth:

+ Spotgoedkoop
    + Ligging ten opzichte van Jönköping: ca. 30km/30 minuten rijden, 3 routes mogelijk, en ook per (e-)fiets te doen
    + 's-Winters wrs. een schone weg tot aan de deur
    + Aardige verhuurders, leeftijdsgenoten, waarvan de dame een Nederlandse is die 10 jaar geleden ook emigreerde, en dus precies de ervaringen heeft waar wij van kunnen leren/profiteren
    + Het huisje is half gemeubileerd, dus er is ruimte voor onze spullen en wat we niet meenemen of opslaan hebben zij beschikbaar om gebruik van te maken
    + De tuin is toegankelijk voor en te gebruiken door de huurders, ook voor eigen plantjes of plantenbakken
    + Katten en kippen op het terrein, en rondom veel vogels, konijnen, hazen en groot wild om te spotten

- Het huis is hun gastenhuisje en ligt direct naast de hoofdwoning - weinig privacy en al helemaal niet in de tuin, waar hun kinderen ook spelen
    - Er ligt een houtzagerij direct tegenover, waar op werkdagen van 7-16u boomstammen gezaagd worden en vrachtwagens achteruitrijdend alarmeren. So far voor de rust die we juist zoeken
    - Het huisje is vrij donker, met lage plafonds en net iets aan de eenvoudige kant, vooral de sanitaire voorzieningen. Niet zo'n ramp want de prijs is er ook naar, maar de vraag is of Tijl hier dag in, dag uit gelukkig wordt aangezien hij er ook thuiswerkt

Conclusie: alleen een optie voor tijdelijk, als de andere opties niet lukken.