Nieuw seizoen

Vanochtend de camper uit de stalling gehaald, schoon gemaakt en weer ingepakt.
Nu toch nog even gauw een nachtje weg, weten we meteen of alles weer is ingepakt en compleet is.
Nog even tanken enWeiterlesen
Vanochtend de camper uit de stalling gehaald, schoon gemaakt en weer ingepakt.
Nog even tanken enWeiterlesen
Aangekomen bij de camperplaats waar nog plek is. Dit kun je ook op hun site zien doordat ze een systeem met sensoren hebben die bijhouden welke plekken er nog vrij zijn.
De eerste indruk ziet erWeiterlesen
Nadat we heerlijk een poosje in het zonnetje hebben gezeten nog een korte wandeling gemaakt over de Bosberg.
In het bos waren veel kinderen aan het klimmen in het klimpark. Wij zijn doorgelopen naarWeiterlesen
De zomertijd is weer in gegaan. Niet al te vroeg uit bed gekomen.
Het weer is wat minder dan gisteren maar toch besloten om nog even te gaan wandelen voordat we naar huis gaan.
Voordat weWeiterlesen
Vandaag is de officiële start van het camperseizoen. Wij hebben niets met deze officiële datums. Wij zijn dan ook vorige weekend al weg geweest en nu weer onderweg.
Aangekomen bij camperparc Stee in Lhee. Mooie camperplaats waar we al eens eerder zijn geweest. Ligt tegen het bos aan dus super.
Eerst nog even lekker in de zon gezeten bij de camper. Loop van deWeiterlesen
Tegeltje van Dennis en Nancy
Heerlijk gewandeld in het Dwingelerveld. Wat
Een mooie omgeving
Aan het eind van de middag kwamen we bij de Bospub uit.
Besloten om daar wat te drinken en wat te gaan eten.
Allebei een heerlijke bospubburger gehad. Heerlijk!! Het was jammer dat er geen zon opWeiterlesen