Nieuw seizoen
29. mars, Nederland ⋅ ⛅ 12 °C
Vanochtend de camper uit de stalling gehaald, schoon gemaakt en weer ingepakt.
Nu toch nog even gauw een nachtje weg, weten we meteen of alles weer is ingepakt en compleet is.
Nog even tanken enLes mer
Camperplaats Appelscha
29.–30. mar., Nederland ⋅ ⛅ 12 °C
Aangekomen bij de camperplaats waar nog plek is. Dit kun je ook op hun site zien doordat ze een systeem met sensoren hebben die bijhouden welke plekken er nog vrij zijn.
De eerste indruk ziet erLes mer
29. mars, Nederland ⋅ ☀️ 9 °C
Nadat we heerlijk een poosje in het zonnetje hebben gezeten nog een korte wandeling gemaakt over de Bosberg.
In het bos waren veel kinderen aan het klimmen in het klimpark. Wij zijn doorgelopen naarLes mer
Zomertijd
30. mars, Nederland ⋅ 🌬 11 °C
De zomertijd is weer in gegaan. Niet al te vroeg uit bed gekomen.
Het weer is wat minder dan gisteren maar toch besloten om nog even te gaan wandelen voordat we naar huis gaan.
Voordat weLes mer
30. mars, Nederland ⋅ 🌬 11 °C
Onderweg
5. april, Nederland ⋅ ☀️ 14 °C
Vandaag is de officiële start van het camperseizoen. Wij hebben niets met deze officiële datums. Wij zijn dan ook vorige weekend al weg geweest en nu weer onderweg.
Stee in Lhee
5.–6. apr., Nederland ⋅ ☀️ 13 °C
Aangekomen bij camperparc Stee in Lhee. Mooie camperplaats waar we al eens eerder zijn geweest. Ligt tegen het bos aan dus super.
Eerst nog even lekker in de zon gezeten bij de camper. Loop van deLes mer
Tegeltje gespot
Heerlijk gewandeld in het Dwingelerveld. Wat
Een mooie omgeving
Bospub
5. april, Nederland ⋅ ☀️ 14 °C
Aan het eind van de middag kwamen we bij de Bospub uit.
Besloten om daar wat te drinken en wat te gaan eten.
Allebei een heerlijke bospubburger gehad. Heerlijk!! Het was jammer dat er geen zon opLes mer
Lekkage
5. april, Nederland ⋅ 🌙 8 °C
Water op de vloer van de camper. Niet echt kunnen vinden waar het vandaan komt.
Voor nu de waterdruk eraf gehaald en ons even redden met flessen water.
Thuis even goed kijken wat de oorzaak is.
Vertrek camperparc Stee in Lhee
6. april, Nederland ⋅ ☀️ 7 °C
Vanochtend rustig aan gedaan, ontbijtje in de camper en daarna spullen ingepakt. Vóór 11:00 moet je vertrekken van deze camperplaats.
Nog even afval weg gegooid, decoplankje nummer 2 gedropt en opLes mer
6. april, Nederland ⋅ ☀️ 10 °C
Aangekomen bij de plek waar we wouden wandelen blijkt er vandaag lammetjes dag te zijn. De wandelroute ging ook langs de schaapskooi dus toen hebben wij vanwege de drukte ervoor gekozen om op eenLes mer
6. april, Nederland ⋅ ☀️ 9 °C
Aangekomen bij 2e punt om te gaan wandelen. Genoeg ruimte om de camper te parkeren.
En wat is dit een mooie omgeving. Een hele afwisselende route, door bos, bij een zandvlakte en rondje om het water.Les mer
6. april, Nederland ⋅ ☀️ 12 °C
Na de wandeling naar huis. Camper leeggepakt, tenminste qua eten en wat kleding. Rest laten we er altijd in liggen.
Nog even gekeken wat de oorzaak van de lekkage kan zijn. Het lijkt dat we gisterenLes mer
Richting Duitsland
12. april, Nederland ⋅ ☀️ 11 °C
Nog even wat weg brengen in dedemsvaart en dan door naar Duitsland
Grensovergang
12. april, Tyskland ⋅ ☀️ 15 °C
Er was controle bij de grens maar wij mochten doorrijden.
Ook nog maar even de Duitse milieusticker erop geplakt.
Dorenther klippen
12. april, Tyskland ⋅ ☀️ 19 °C
Helaas weer gen parkeerplek voor de camper kunnen vinden. Dus geen wandeling hier. Dus maar verder
Camping Eurocamp in Lienen
12.–13. apr., Tyskland ⋅ ☀️ 22 °C
Eindelijk een camping kunnen vinden waar nog plek is
Gauw alles neergezet en lekker buiten zitten in het zonnetje
12. april, Tyskland ⋅ ☀️ 21 °C
Vanaf de camping even een korte wandeling gemaakt. Hoewel het door het hoogte verschil en het warme weer ver genoeg was.
Eten
12. april, Tyskland ⋅ ☀️ 21 °C
Lekker gegeten bij het restaurant op de camping. Heerlijk buiten in het zonnetje.
Onderweg
13. april, Tyskland ⋅ 🌬 15 °C
Heerlijk uitgeslapen. Vanochtend regende het eerst nog wat, inmiddels is het droog.
Nu onderweg naar Wellendorf. Kijken of we daar een parkeerplek kunnen vinden en nog een leuke wandeling kunnenLes mer
Wellendorf wandeling
13. april, Tyskland ⋅ ☁️ 15 °C
Een mooie wandeling gemaakt. Niet veel kilometers maar door het klimmen en dalen genoeg.
We rijden weg met de camper en het begint weer te regenen. Net op tijd rond dus.
13. april, Nederland ⋅ ⛅ 17 °C
Vertrek
26. april, Nederland ⋅ ☀️ 15 °C
Met dit lekkere weer nog even weer een nachtje weg.