• Wibralvi

• Last seen in
    🇳🇱 Balkbrug, Nederland
  • Campergelukje

March 29 in the Netherlands ⋅ ☁️ 10 °C

Dit weekend lieten we weer meerdere Campergelukjes achter. Een zwerfsteen met een vrolijke tekening erop of een klein cadeautje in de vorm van een sleutelhanger.

Het blijft bijzonder hoe zo’n simpel iets toch een glimlach kan veroorzaken. We zochten mooie plekjes uit, ergens waar iemand het vast zal vinden tijdens een wandeling of terwijl ze de camperplaats verkennen.

Het voelt altijd een beetje als een mini-berichtje aan een onbekende. Een vriendelijk “hallo”, verstopt in een klein stukje creativiteit. Hopelijk brengt het de vinder net zo’n fijne verrassing als het ons geeft om het neer te leggen.

Kleine dingen, groot plezier — precies waar onze reisjes zo vaak om draaien.

• Wandeling

March 29 in the Netherlands ⋅ ☁️ 10 °C

Vanaf Milsbeek wandel je al snel het afwisselende landschap van De Diepen en het Koningsven in, waarna het pad omhoog loopt richting de beboste hellingen van de Sint Jansberg. Het gebied heeft een prachtige mix van bossen, open plekken en een oud landgoedkarakter, dankzij historische tuinen, vijvers en lanen.

De route is grotendeels onverhard en licht heuvelachtig, met af en toe een stevige klim. Dat komt doordat de Sint Jansberg deel uitmaakt van een stuwwal uit de ijstijd, wat zorgt voor mooie uitzichten en veel variatie onderweg.

Het pad onderlangs de berg is ook een mooi stuk: rustig, groen en bijna sereen. Uiteindelijk keer je tevreden terug in Milsbeek — stevige kuiten, frisse lucht en een hoofd vol mooie natuur.

• Start van de dag

March 29 in the Netherlands ⋅ ☀️ 6 °C

Vanmorgen werden we wakker met het allerbeste begin van de dag: een heerlijk zonnetje.

Rustig opgestart, koffie gezet, ontbeten en even lekker genoten van het uitzicht buiten en het zonnetje.

We deden alles lekker op ons gemak. Geen haast, geen planning, alleen dat fijne gevoel van de dag die voor je ligt.

Tygo had er echter al zin in, dus voordat we het wisten stonden we buiten — frisbee in de hand, Tygo stuiterend van enthousiasme.

Het werd een vrolijk spelletje in het ochtendlicht. Tygo racete alle kanten op, wij stonden er lachend bij, en de frisbee vloog net zo vrolijk mee. Het was precies zo’n moment dat je doet beseffen waarom camperen zo heerlijk is: simpel, samen en genieten van het kleine.
    Een perfecte start van de dag.

• Camperplaats de Peel

Mar 28–29 in the Netherlands ⋅ ⛅ 9 °C

Bij de Heksenboom besloten om nog iets verder af te zakken en naar natuurpoort de Peel te gaan.

Bij het oprijden van de camperplaats zagen we direct de weidsheid van het gebied, ruimte zat.

Even met Tygo aan het frisbeeen geweest. Op het mega grote grasveld wat we voor ons alleen hebben.

We maakten een klein rondje over de camperplaats en merkten meteen de stilte. Ook zagen we dat er een restaurant op het terrein aanwezig is.

Voor de rest van de dag houden we het bij ontspannen. Wandelen in zo’n open gebied is niet ons ding.

Vanavond lekker uit eten en morgen kijken we verder.

• Regen

March 27 in the Netherlands ⋅ ☁️ 7 °C

De afgelopen dagen leek het een weekend met heel veel regen te worden. Constante twijfel gaan we naar het noorden, zuiden of trekken we Duitsland in.
    Besloten om toch af te zakken naar het zuiden. Vandaag was het droog.
    Nu regent het en lijken de buien vannacht te vallen en zal het morgen droog zijn.
    Hopelijk is dat zo.

• Balkbrug

March 27 in the Netherlands ⋅ ☁️ 7 °C

Wat later dan gepland maar we zijn onderweg. Gisteravond niet meer de camper kunnen inpakken dus dat
    moest vanochtend.
    Twijfel, twijfel waar gaan we heen met het weer. Maar we zakken nu toch af naar zuid Nederland.Read more

Trip start
    January 1, 2026