vom Nordkap Richtung Süden1Camping Liseberg Jun 15–16, 2024 in Sweden ⋅ 🌧 15 °C Genau so hei mir üs das vorgsteut👍👍 See translationTravelerGseht biz wärmer us, viu Spass wiiterhin6/15/24ReplyTranslateTravelerChli wärmer, ke Schnee, Matsch momentan i sehr gringem Rahmen, ke Fluss mûesse furte.. viiiiu besser6/15/24ReplyTranslateTravelerHoi Zäme ihr sind mein voll i de wunderschöne Natur,gnüsseds. Liebi Grüess vo Huuse6/15/24ReplyTranslateTravelerJa, das simer 😅 hüt Abe schiffets grad i Ströme u mir logiere zum Glück imene Wandererheim 🙂6/15/24ReplyTranslateTravelerDieser Weg sieht ganz gut aus, tja ansonsten wie wärs mit nem Kanu 🛶 weiterhin gute Reise 🤣😂😇😅6/15/24ReplyTranslate5 likes Trip
TravelerGseht biz wärmer us, viu Spass wiiterhin
Traveler