תחילת המסע

מחר בבוקר יוצא לדרך
נתב"ג אחרי הביקורות ממתין לטיסה

אחרי לילה ללא שינה מחכה לטיסה , התרגשות ופירפורים
קאטאר נמה"ת בדוחא

אחלה נמל ועוד יותר חברת תעופה, שירות מדהים ובהחלט חוויה .
קצת עייף אבל מקווה לישון בטיסה שבעוד שעה וחצי ממריאה, תחנה הבאה ניו דלהי
אני בהודו הוא אמר

בדרך דרומה לאלפי על הרכבת קראלה קרנטי .
אני בהודו פחות מחצי יום וכבר נראה לי שאנחנו נסתדר יופי, עדיין לא ישנתיЧитать далее
מספר טלפון חדש

בהודו לא כל מה שאתה קובע מראש באמת מחזיק
המספר ההודי שלי עכשיו הוא +91 81305 31464
במלון באלפי

אחרי יומיים ברכבת הגעתי לים הערבי, המלון נראה סבבה , קצת מנוחה ונתחיל את הטיול
יש דברים שהם קבועים בעולם הזה

אחד מהם זה שאין על מסעדות פועלים גם בקרלה הודו זה נכון.
עכשיו רגוע בערסל אחרי טבילה בים
בריאני עוף באלפי

ארוחת צהריים להיום וסתם לסבר את הראש היא עלתה 14 שח עם תה ושני בקבוקי מים, יאללה זול פה
במעבורת לקווטאיים

על המעבורת בדרכי המים האחוריות של קראלה, בדרך לקוטאאיינם וחזרה לאלפי
תחנה סופית קנגי'רם

מסתבר שבונים פה גשר ככה שזה התחנה האחרונה ולא קוטאיים , הזדמנות טובה לקפה ועוגה וקוקוס לסיום
מאסאלה דוסה לארוחת ערב

ועכשיו נשאר למצוא קפה ומשהו מתוק
צהריים באלפי

בריאני בקר, קראלה פארוטה וחביתה, לקינוח סלט פירות וצ'אי ויותר מאוחר מעבורת לטאקזי
נדאמודי, תחנה סופית לטאקזי

אני מתחיל לקבל את הרושם שהיעד הסופי תמיד לא באמת מושג במעבורות הללו, ביינתים להעביר את הזמן
טאפיוקה מנה מבטטה ודואאטי, משקה אלכוהולי מקוקוס. וכמובן כמה עוגיות וקפה לסיום
בחזרה באלפי

איפה שמצאתי עונג צרוף בללכת על מדרכה, שלושים מטר אבל גם זה משהו, הפעם האחרונה הייתה בדלהי בנמל תעופה
ולארוחת ערב עוף בגריל גרסת קארלה

בדרך לקוצ'ין

אחרי שלושה ימים באלפי אני בתחנת הרכבת מחכה לרכבת לקוצ'ין, הפעם במחלקה של העמחה כדי לחוות גם את זה, בקוצ'ין אניЧитать далее
קוצ'ין

הגעתי לקוצ'ין, הבית המפורסם של רשתות הדיג הסיניות והרובע היהודי
ביה"כ בקוצ'ין

הרבה היסטוריה ועושה טוב בלב שאנחנו בכל מקום.
אסור לצלם בפנים אבל צילמתי את האזור, שהפך לחנות מזכרות ענקית
עוזב את קוצין בדרך לקוליקוט

בתחנת הרכבת אחרי ארוחת צהריים של בריאני דג ששורף לי עד עכשיו, פעם הראשונה שנתקלתי בתיבלון יתר. האמת שמח לצאת מקוצין , תיירותי להחריד עמוס בתיירים שהמקומיים כמעט ללא יוצא מהכלל רואים בתור כספומטים.
קוליקאט

אחרי מקלחת עם מים חמים וחדר עם מזגן אני כאדם חדש, הפורייאה והבקר בצ'ילי גם עזר לעניינים, מחר בבוקר אהיה בדרך לבאייפור לראות איך בונים דאוו - סירות משא - באותה הדרך מזה מאות שנים.
עוזב את קוליקוט לוואינאנד

אחרי שראיתי את הספינה נבנית בבאיפור אני בדרך לוואינאנד, אזור הררי עם מטעי תה ואקלים פחות חם, קוליקוט מאוד נחמד מבחינת הטמפרטורה אבל אין מה לעשות או לראות מעבר לכך.
בסולטן באטרי

בהרים של הגאאטים המערביים, איפה שהרבה יותר קריר, רק הגעתי למלון עכשיו, מצ"ב הנוף מהחדר שגם היום התפנקתי עם מים חמים. ונחמד לקנח עם מקדש ג'איין מהמאה השמינית. ולארוחת ערב דג צלוי בקר ופוארטה
מערות אדקאאל

ציוריי קיר מתקופת האבן המוקדמת . העניין הוא שזה בשפיץ של הר שלוקח שעה לטפס אבל זה שווה את הנוף וההתעמלות
אמבלאוויל

אחרי ביקור במוזיאון המקומי למורשת , ריענון קל עם בראני בקר, פורוטה וחביתה