Dnes po vybornych ranajkach celodenny veget. Cvachtanie v mori (cely den paradne vlny), slnenie (teda iba ja, pani M iba presne cez 2 podcasty, t.j. 30 min spredu a 30 min zozadu), lezanie pod stromami v tieni (pani M okrem spominanych 60 min). K tomu paradny obed od Melanie (pani M orecchiette cestoviny, ja caprese salat) s vybornym lokalnym bielym vinkom z Puglie Monte dei Cocci Verdeca 2023. Poobedny cajik, jedno Gemin Cartizze proseccko, jedno Ichnusa pivecko, pani M sledovanie olympiady. Po celodennom vegeteni opat pesi popri plazi uz klasickych 1,7 km k molu do Torre Canne a vecera v Al Buco (tam sme vlani mali nasu prvu veceru tu). Dali sme famozne ustrice, carpaccio z dnes ulovenej cervenej ryby, fritovane dary mora (pani M) a tuniakovy filet s grilovanou zeleninou (ja). Zapili sme vybornym bielym lokalnym vinom z Puglie (nazov uz neviem) a ja na konci aj jednym limoncellom. Naspat opat cesta popri plazi s baterkou pri rozburenom mori. Este jedno pivecko (ja) a ide sa spat.もっと詳しく
旅行者
Mnamka?