Den1 Cesta do mariny I.

6:00 Budicek
Budicek 🙂 Bohuzial pre zle nastaveny budik sme trochu zaspali a vstavali az 6:15. Napriek tomu sme vdaka zvysenemu usiliu meskali len par minut a o 7:15 vyrazame s Misom spred nashoRead more
Den1 Cesta do mariny II.

10:01 Prva zastavka, Gralla, Rakusko
Cikas, sejkovanie a drobne obcerstvenie (Rasthaus Rosenberger).
Den1 Cesta do mariny III.

10:34 Slovinske hranice
Kusok dialnice za tridsad euri a potom same zapchy … malo muziky za vela penazi veru (pre porovnanie cele Rakusko za 8,80 €).
Den1 Cesta do mariny IV.

12:11 Konecne Chorvatsko
… ale zapchy pokracuju 😦
Den1 Cesta do mariny V.

13:15 Draganic
... drobne obcerstvenie v zapchach.
Den1 Cesta do mariny VI.

15:30 Macola - Odmoriste Zir
Posledne natiahnutie noh pred cielom, cikas, Miso pivco a my s Rebekou jedna rychla kesula za medvedom, prva na tripe 😉
Den1 Cesta do mariny VII.

17:10 Konecne v marine Sibenik
Tak konecne sme dorazili do mariny a zvitali sa sa s posadkou 1. Po dlhom kruzeni sme nasli aj parkovacie miesto, vybalili veci z auta a kapitan zasiel vybavit nasu lod.
Den1 Cesta do mariny VIII.

18:15 Konecne ju vidime ;-)
Postupne sa predierame cez hemziace sa davy morskych vlkov, vlcic a vlckov … az ju konecne vidime … nasa Neska 😉
Preberanie lode, vybalovanie, prve pripitky, velkyRead more
Jachtarska vyprava do Chorvatska

Termin: ..................27.8.-3.9.2016
Ucastnici: ..............Rebeka, Mata, Marcel, Anton, Miso, Attila
Domovska marina: Marina Mandalina, Sibenik, Chorvatsko
Lod: .......................OceanisRead more
Den2 Zirje & Kaprije I.

Po narocnej noci, rannom nakupe na miestnej trznici a hygiene vyrazame na more smer Zirje. Pred samotnym vyplavanim prvy kapitansky pripitok s tradicnym poharikom do mora pre Poseidona.
Vetrik duje,Read more
Den2 Zirje & Kaprije II.

Attila, Miso a Rebeka cistia krevetky, opustame Zirje smer Kaprije. Attila kuchti spagety s krevetkami a prsutom. Uspesne pristavame v marine, Attila zatial krvaca z hlbokej rany na malicku sposobenejRead more
Den3 Murterica & Murter I.

Po vecerno-nocno-rannom radeni (chlast, spev, hluk, gitara) susednych polskych posadok vyrazeme co najskor opacnym smerom, ako maju namierene oni – smer Kornati (po vzajomnej dohode smer nakoniecRead more
Den3 Murterica & Murter II.

Po troche tej poobednej siesty a vyrazame na Murter. Po uspesnom pristati v marine Hramina a hygiene jedna kesula a vyborna vcera v miestnej restauracii.
V Murteri to vecer zije 😉 Parada, palecRead more
Den4 Kornati I.

Takze dnes mame vetrik cez 15 uzlikov konecne, takze nadsene vyrazame na more. Plachty vytiahnute, svistime po vlnach, nadherny naklon. Paradne si to uzivame 🙂
Cestou sme si stihli vybrat aj typRead more
Den4 Kornati II.

Po santeni s plachtami preplavame cez uzucky a plytky prieplav Prolaz Proversa Mala a za Kornatmi dovnutra Dugiho Otoku do krasnej zatoky za ostrovcekmi Burnji Skolj a Donji Skolj. Po zakotveni (naRead more
Den4 Kornati III.

Vo vedlajsej zatoke sme este objavili tavernu, tak sme sa tam presunuli na nasom clne. Taverna bola super, famozne jedlo!!! Mnam, mnam 😉 Najlepsie si ale aj tak vybrala Mata.
Potom sme sa uz lenRead more
Den5 Vodice I.

Tak vyrazeme smer Vodice okolo juznych Kornatov. Napriek predpovedi vetrik slabucky, takze bez plachiet :-( Opatovne si obzerame nasu buducorocnu lod. Cestou ale stretavame aj ine pekne kusky. OkremRead more
Den5 Vodice II.

Pri ostrove Kakan nachadzame nadherne miesto na kupanie a tak parkujeme na bojke. V tomto (podla Tona) miestnom Karibiku plavame a santime. Anton ako vzdy aj lovi podmorske poklady. Potom siRead more
Den5 Vodice III.

Nasledne vyrazame s Rebekou, Misom a Attilom clnkom do miestnej taverny Go-Ro. Dobre pivko je sprijemnene najdenim peknej kesule (moja dvesta!). Od kesky nadherne vyhlady. Co zatial stvara na nasejRead more
Den5 Vodice IV.

Po navrate na jachtu este kratke plavanie a vyrazame smer Vodice. Zakotvenie (klobuk dole Toniku), hygiena, poludstenie a vyrazame na veceru. Restika Agrus velmi prijemne vsetkych potesila. ParadnaRead more
Den6 Rogoznica I.

Vstavanie, ranna hygiena, ranajocky a nakupy. A uz vyrazame hladat peknu zatoku na plavanie. A nasli sme super zatoku pri ostrove Zmajan. Paradna pohoda, plavame, popijame, lovime, obdivujeme lodickuRead more
Den6 Rogoznica II.

Attilovi uz klasicky zabava skoncila a na brehu cistil rybky na dnesny obedik. A zatial co zbytok posadky veselo lenosil, Attila vycaril dalsie paradne kulinarske kuzlo. Po neskorom obede este rychleRead more
Den6 Rogoznica III.

V Rogoznici kotvime na bojke pri marine Frapa. Po ociste vyrazame na prechadzku spojenu s ochutnavkou mnam palaciniek (zaujimava technologia pripravy). Vychadzka zakoncena paradnou vecerou v restikeRead more
Den7 Navrat do Sibeniku I.

Dnes ostavame plavat na plazi, kde od vcera kotvime na bojke. Tazka pohoda na lodi, plavanie, opalovanie. Az kym ma dnesny meninovy oslavenec Rebeka nevytiahne na hladanie kesiek. Sice sme nasli tri,Read more
Den7 Navrat do Sibeniku II.

Po neskorsom obediku este posledne opalovanie a niektori clenovia posadky opatovny pokus o kupovanie namornickych triciek (spravne velkosti vsak aj tak nemali). Nakoniec uz len posledne plavanieRead more