FindPenguins

• 海抜: 7 m
    • ドイツWarnow54°5’32” N  12°8’42” E

Rostock

2018年5月3日, ドイツ ⋅ ⛅ 11 °C

9 hodin cesty autom ubehlo az prekvapivo v pohode a hladko aj s dvomi prestavkami a sme v Rostocku, odkial nas zajtra caka cesta trajektom do Danska. Je tu trochu zimsie ako sme ocakavali, ale aspon kratka prechadzka musi byt. Zakoncene paradnou vecerou v miestnej restike (https://www.hemingwayrostock.de/) - klasika s Weizen Biere, Spare Ribs, Chicken Wings a nejakymi tymi miesanymi drinkami.もっと詳しく

• 日2
    • 2018年5月4日金曜日 23:00
    • 🌙 6 °C
    • 海抜: 14 m
    • デンマークJulius Thomsens Plads55°40’45” N  12°33’4” E

Copenhagen

2018年5月4日, デンマーク ⋅ 🌙 6 °C

Den plny zazitov! Prvym bola plavba trajektom z Rostocku do Gedseru. Druhym prve zapasy na stadione Royal Arena. Tretim osobne stretnutie s Tretiakom. No a vecer konecne zvitanie s Rebekou, ktora priletela za nami a stihla este aspon poslednu tretinu Svedov, ktori si hladko poradili s Bielorusmi 5:0. My sme predtym videli vitazstvo Rusov nad Francuzmi 7:0. Samostatnym zazitkom je ubytovanie (https://www.cabinn.com/en/hotel/cabinn-express-…), kde ked sa chceme pohnut, musime sa my a veci posuvat ako v tetrise, ci pre pamatnikov skor v patnastke. Ale ucel plni :) Zajtra nas uz caka prvy zapas nasich. Z Kodane sme si zatial nestihli poztiet nic.もっと詳しく

• 日3
    • 2018年5月5日土曜日 23:00
    • 🌙 10 °C
    • 海抜: 14 m
    • デンマークJulius Thomsens Plads55°40’45” N  12°33’2” E

Zapas s Cechmi

2018年5月5日, デンマーク ⋅ 🌙 10 °C

Rano sup do dresov a hajde von. Stihli sme aj prechadzku po Nyhavn, kde sme mali stastie aj na zdvihanie mosta pre prejazd lode. Ochutnali sme vybornu zmrzku a nasli aj jednu kesulu. Potom uz presun na stadion a dnesny pridel 3 zapasov. K highlightu dna, zapasu s Cechmi, sa radsej rozpisovat nebudem, lebo to nekonecne a dnes urcite nezasluzene stastie nasich bratov sa neda ani komentovat. Kazdopadne boli sme lepsi, mame bod, vdaka chalani! Obrovska skoda tych 9,6 sekundy ;(もっと詳しく

• 日4
    • 2018年5月6日日曜日 23:00
    • 🌙 12 °C
    • 海抜: 10 m
    • デンマークJulius Thomsens Plads55°40’47” N  12°33’1” E

Zapas so Svajciarmi

2018年5月6日, デンマーク ⋅ 🌙 12 °C

Dnesny den zaciname prechadzkou po Christianshavn - slobodne mesto v strede Kodani, samovyhlaseny autonomny anarchisticky district, criminal area, hulicske doupe. Ma 850 obyvatelov, pokladaju sa za samostatny mikronarod, ktory je mimo EU a maju samostatnu menu Iøn. Chodi tam kopec turistov, usporaduvaju sa koncerty, predavaju ekologicku zeleninu a remeselne vyrobky. Jeden zakupeny vidno aj na fotke. V nasich dresoch sme tam popri tych stankoch a mariskou a hasisom posobili trochu ako past na oko. Potom este jedna rychla keska cestou na metro a valime na stadion, kde nas opat caka tradicny 3 zapasovy pridel. Nasa osadka sa na stadione rozsirila o Ducklyho (vid. foto). K dianiu na stadione uz radsej nic pisat nebudem, smutne to bolo ;(もっと詳しく

• 日5
    • 2018年5月7日月曜日 23:30
    • 🌙 11 °C
    • 海抜: 18 m
    • スウェーデンVästra Hamnkanalen55°36’22” N  13°0’1” E

Malmö

2018年5月7日, スウェーデン ⋅ 🌙 11 °C

Rychle odubytovanie, snaha o vyriesenie pokuty za parkovanie (o 2 hodiny sme po potvrdeni mailom zistili, ze uspesna) a uz sa tesime na prechod mostom Øresund ovenceneho viacerymi superlativmi (https://en.wikipedia.org/wiki/Øresund_Bridge) do Svedska. Trochu chaosu na hraniciach, lebo Rebeka mala doklady k kufri, ale o chvilu uz parkujeme v centre Malmö. Prechadzka po centre stacila na prehliadku namestia Stortorget, katedraly Sankt Petri Kyrka (najstarsia budova v meste), Gamla Väster (nizke domy vo farbach duhy), Malmöhus Castle (najstarsi svedsky zamok). Vsetko spojene s odlovenim 2 kesiek a ukoncene chutnym obedom (i ked cakanie na jedlo bolo nekonecne) v restike Mando Steakhouse (http://www.mandosteakhouse.com/). Navrat mostom Øresund do Kodane, odvoz Rebeky na letisko a po rozlucke s famoznou Kodanou, ktora nam vsetkym ucarovala, sa zbytok posadky presuna trajektom do Rostocku, kde spime v rovnakom hoteli Citymaxx (http://www.hotel-citymaxx.de/) ako cestou do Kodane.もっと詳しく

2いいね

• 日6
    • 2018年5月8日火曜日 19:00
    • 🌧 15 °C
    • 海抜: 143 m
    • スロバキアBratislava48°8’48” N  17°7’24” E

Cesta domov

2018年5月8日, スロバキア ⋅ 🌧 15 °C

Cesta domov, zopar zastavok, nejake to jedlo ... pomaly je to za nami, smutne ;( Cestou aspon pozerame zapas nasich s Rakuskom (zaciatok na DVBT v Cechach a posledna tretina uz na Slovensku), konecne vitazstvo na MS za 3 body - presne na den po roku. Takze prijazd domov predsa s vitaznou prichutou.もっと詳しく

• 日6

2018年5月8日, スロバキア ⋅ ⛅ 14 °C

- 2229,5 km
    - 5 krajin
    - 2 hotely
    - 8 zapasov MS v ladovom hokeji nazivo (z toho 2 nase)
    - 4 najdene geocaches

旅行の終了