• Chiang Mai

February 11, 2024 in Thailand ⋅ ☁️ 23 °C

De treinreis was prima. Echt veel slapen doe je niet, maar wel een grappige ervaring om mee te maken. Het ontbijt in de trein durfde ik niet aan, toch af en toe wel bang om ziek te worden. Maar de keuken zag er gewoon niet zo schoon uit.

Maar wat een verschil tussen Chiang Mai en Bangkok. Meteen qua sfeer al een stuk relaxter, minder verkeer en ook mijn hostel is enorm huiselijk ingericht. De man die het hostel runt is zo lief, noemt je bij de naamt, gaf meteen een complete beschrijving van elk goed restaurant, naar welke club je heen moet, marktjes en natuurlijk de tempels en meer in de omgeving. Maar benadrukte wel nog even dat hij geen partyhostel is haha.
    Geen probleem lijkt mij na een paar redelijk heftige nachten.

Op de dag van aankomst heb ik een aantal tempels bezocht, zoals je kunt zien aan de prachtige outfit die ik aan heb.

'S avonds heb ik ook hier China Town bezocht, maar dat was wel heel erg druk vanwege het Chinese Nieuwjaar. En daarna nog in mijn eentje naar de club. Dat had ik nog niet eerder gedaan, omdat ik tot nu toe altijd met andere mensen was. Ik raakte hier nog wel wat aan de praat met een groep Belgen, maar de muziek stond zo hard dat praten er niet in zat.

Het is nu alweer 11 feb. Hier in het hostel kreeg ik als ontbijt brood met banaan. Ik denk dat alleen Jitske dit zal begrijpen haha. (Wij eten beide altijd de meest rare combinaties)
    Vandaag staat er Ziplinen op het programma. Ik heb gekozen voor de meest extreme van 2 uur lang. Moet het toch meteen goed doen 😉