• Stage 5 op naar de finish aan de cote d’Azur

September 8 in France ⋅ ☀️ 32 °C

We dachten nog een lange dag voor de boeg te hebben. Dus we zaten om 7:15 in de auto voor de laatste etappe. Maar het viel uiteindelijk mee. De eerste road missie was de cime de bonnet. Een 2km lange loop om de col de bonnet met prachtig uitzicht over de Franse Alpen. Met de vroege ochtend zon stonden we daar op de hoogste doorgaande weg van Europa op 2802m hoogte.

De realisatie kikt bij ons beide in dat dit een fantastisch avontuur is geweest met zijn tweeën maar dat het einde in zicht is.

Vervolgens door naar onze laatste road missie Col de Turini. Hier komen we ook weer veel rally genoten tegen en net nadat wij onze spirit point hebben weg gegeven krijgen we er zelf een. 😊

We hadden in de morgen al besloten dat we niet de laatste road missie gingen doen in Monaco. We zijn er beide wel eens geweest en we kiezen ervoor om op het gemak richting Nice en Antibes (over een prachtige route) te rijden zodat we op tijd ons appartement op konden zoeken en vervolgens naar de finish en het eind feest.

En zo gezegd zo gedaan. Rond 15:00 kwamen we aan in Antibes in de Franse warme zon 🌞 (32 graden).
    Toen was het tijd voor het aller laatste stukje van de officiële rally. Naar de finish. De dresscode was “all in white” dus we hadden ons in wit gekleed en de auto voorzien van een witte cape (versierd door Jolie) en ballonnen en zo kwamen we rond 16:00 over de finishlijn.

Met een medaille en certificaat in de hand was het gelukt!! De avond was gevuld met gezelligheid en gesprekken met andere teams die we onderweg regelmatig zijn tegen gekomen. Tijdens de ceremonie werd nog maar weer eens duidelijk hoe fijne sfeer er tijdens de hele rally er was onder de rally rijders en mensen elkaar uit de brand hebben geholpen.

Erg moe maar zeer voldaan sluit hier ons rally avontuur. Morgen gaan we richting Dijon waar we nog een nachtje verblijven voor we weer helemaal naar huis rijden.

Totaal Aantal vangrail plasjes: 2
    Totaal Aantal keer verkeerd gereden: 1