• Onsdag d. 15.7.

15 Julai 2020, Itali ⋅ ☁️ 27 °C

Sikke en dag.
    Chefen vække mig med blide fødselsdagskys på kinden - not. Hun var dog ikke morgensur på min fødselsdag, den ros skal hun have. Flag, kaffe, morgenmad og gave inden vi begav os på 1,5 times køretur til Verona.
    Jeg er vild med Verona! Charme og historie er de første indtryk der ramte mig. Det lignede til tider kulisser.
    Vi trraskede rundt i 6 timer og så arenaen og andre historiske højdepunkter. Vejret var 27 grader og skyfrit, så chefen (og jeg) var godt mærket til sidst.
    Da den lidt hektiske tur hjem var slut, trillede vi ind på campingpladsen, og det første jeg så var to tosser på pladsen bar. De sad og nød en drink - med mundbind på! Jeg gav dem en ordentlig sviner, kaldte dem idioter og rystede forarget på hovedet. Hvor dum har man lov at være.
    Jeg kastede mig ind i vognen, for at slappe af ovenpå den lange dag, og pludselig hører jeg høje stemmer som synger fødselsdagssang for mig! Det var Martin og Betina som havde taget turen fra Lindau for at besøge os. Sikke en dejlig overraskelse.
    Det var selvfølgelig også de to der sad med mundbind på i baren - jeg var bare for træt til at opfange det :)
    Vi gik på restaurant og havde en rigtig dejlig aften.
    Baca lagi