• Yellowstone dag 1

28 juin 2024, États Unis ⋅ ⛅ 4 °C

Natten bød på 5 grader, så der var meget koldt i en hytte uden varme. Godt vi havde jakke og lange bukser med. Afsted mod selveste Yellowstone kl. 6.30.
    Fem timer brugt vi på at se gejsere. Vi nåede at se tre i udbrud, og selvfølgelig inkl hovedattraktionen Old Faithfull. Morning Glory var nok den smukkeste oplevelse. Hele området sydede og boblede giftig. Halvdelen af hele verdens gejser-aktivitet foregår i Yellowstone. Parken ligger ovenpå verdens største supervulkan. Jeg kan love jer for, at der er foregår ting og sager i undergrunden.
    På vej mod næste stop Grand Prismatic Spring, så chefen endelig en bison. Den gik roligt rundt ved floden, og var skyld i en mindre trafikprop. Sejt!
    Grand Prismatic Spring blev set fra oven (klart bedst), og i overflade-højde hvor man nærmest kun kunne se damp og turister med deres røv-irriterende børn.
    Yellowstone er på størrelse med Sjælland, Lolland og Falster. Der er få veje, store afstande og ret mange turister - men det er endnu er bucket list oplevelse. Chefen har gennem det sidste halve år læst og planlagt, således at vi ikke overlader noget til tilfældighederne. Hun er den bedste.
    Vi har lavet vores egen fritgående “Midwest Big Five”, og vores nuværende count lyder således:
    Elk ✔️
    Sort Bjørn ✔️ og Grizzly… (gerne både Sort og Grizzly)
    Bison ✔️
    Moose…..