• Livingston og Billings

July 6, 2024 in the United States ⋅ ☁️ 24 °C

Endnu en køredag lå foran os, ca. fire timer mod Montanas største by Billings.
    Ved middagstid svingede vi ind i Livingston. Vi smurte en hurtig sandwich og kiggede os lidt omkring. Byen bestod af gamle western huse, og stemningen var helt perfekt. Chefen shoppede lidt og jeg blev tilbudt at købe firearms. De er tossede de amerikanere.
    I Billings fik vi et fornemt, men lidt kedeligt hotel. De skæve overnatninger er egentlig sjovest.
    Vi kunne ikke rigtig finde et ordenligt downtown, og butikkerne var allerede begyndt at lukke, så shopping må blive en anden dag. Butikkerne gjorde dog sit til at overtale os til forbrug. Musikken sad nemlig lige i skabet, og vi sang begge med imens vi kiggede.
    De butikker vi nåede, var næsten allesammen genbrugsbutikker eller antik. Måske er Billings Montanas svar på Fakse Ladeplads.
    Til aften fandt vi et bryggeri. Hvem havde dog gættet det? Til gengæld er vi altid i seng kl. 21.00.
    Selvom det var lørdag aften var der næsrmest ingen mennesker i barer og på spisesteder. Ifølge bartenderen var det fordi at folk var taget på landet for at fejre 4. juli i en forlænget weekend.