• Afslapning i Deadwood

July 10, 2024 in the United States ⋅ ☀️ 28 °C

Chefen tog en svømmetur i hotellets pool fra morgenstunden. Jeg holdte vagt, da jeg ikke var klar til svømning. Min ryg klarer det efterhånden udemærket, og den største udfordring er de afledte gener i ben og fod.
    Shoppingdagen gik ikke helt som planlagt, så derfor tog vi til nabobyen Lead. Der stod det endnu værre til. Deadwood er cirkus-by og Lead er død-by. I morgen må vi nok til Rapid City, for at få de nødvendige varer.
    Det var en varm dag, og vi har ikke lavet meget. Nogen ville sige, at det netop er dét ferie handler om. Måske har de ret.
    I turistinformationens gæstebog skrev chefen en note. Hilsnerne bestod af en masse US-folks, én canadier og et par fra Århus.
    Vores dag gennem tv-landskaberne bød på interview med Mette Frederiksen og Peter Schmeichel. Danmark trækker åbenbart i os.
    Alt er stadig godt, men mætningspunktet nærmer sig. Vi er startet på afvæning af frituremad, og måske endda også snart hyggelige barer… Men det er eddermandme svært når de spiller den helt rigtige musik. På en støvet bar i Downtown Deadwood spillede de Eric Pasley - ham har vi talt med. Vi grinede stort. Vildt sjovt! (billede fra 2021 er vedhæftet)
    Vi spiste mexikansk til aften. Ingen friture, bacon eller cheddar. Til gengæld magert kød, grøntsager og en fantastisk margeritha.
    Vores udbytte af besøg kasino, var desværre helt til grin. Vi forstod intet af deres slot machines. Vi må nok arbejds for vores penge