• En afslappende dramatisk dag

13. juli 2024, Forenede Stater ⋅ ☀️ 27 °C

Vi stod op kl. 05.00, efter en elendig nattesøvn. Aircon og fan i loftet skabe en larmende storm.
    Badlands skulle besøges ved solopgang, men da vi kørte satte regnen ind, og vi kørte hjem igen. Senere vandrede op og ned af de små særlige små bjerge. Det var meget varmt sagde hun, og blev efterfølgende i bilen med aircon. Jeg gik derimod på jagt i ørkenen efter rattlesnakes, dem er der eftersigende mange af, men jeg har endnu ikke set sådan en bandit. Men endelig…. endelig så jeg én. Den gemte sig i et hul (de kan ikke lide alt for voldsom sol), og jeg filmede nervøst imens jeg blev bidt af hestebremser. Jeg var faktisk pænt nervøs, for den kiggede lidt ondskabsfuldt på mig. Pulsen kom virkelig op.
    Jeg skyndte mig tilbage til bilen og viste stolt videoen og billeder af den vaskeægte rattlesnake. Optagelserne viste dog, at den var en skrubtudse. Jamen for helvede da osse… sikke en bad boy jeg var!
    Vi kørte hjem til middagslur, indkøb og præsidentielt drama, da Trump blev skudt i øret. Medierne gik fuldstændig i selvsving, men den lokale by var såmænd meget rolig.
    Det vigtigste på dagen, var at jeg købte nye bånd til mine cowboyhatte. Hvor sejt var det lige? Jeg er blevet lidt pyntesyg med alderen.