• Fort Collins

July 18, 2024 in the United States ⋅ ⛅ 24 °C

På vejen mod Fort Collins trængte vi igen til lidt eventyr. I stedet for den almindelige highway, tog vi en mindre vej som, ville tage os gennem Nebraska - turens 6. delstat. Den mindre vej - en helt officiel vej med vejskilte og numre - viste sig at være en grusvej. Vi kørte næsten en time på den støvede grusvej. Der var ingen mennesker, så vi stoppede og tissede midt på vejen. Denne del af Nebraska præget af landbrug, og der er meget meget langt mellem de små byer.
    Da vi nåede Cheyenne og Fort Collins var freden forbi.
    Dagen bød på en rekord. Vi kørte gennem fire stater på fem timer. South Dakota, Nebraska (debut), Wyoming og Colorado. Nu er jeg vist nok oppe på 20 stater sammen hende den skønne.
    Vi (mest jeg) gik amok i Boot Barn igen, og det betyder at vi nok skal samle flaske når vi kommer hjem. Til gengæld kan vi gøre det i de fedeste cowboystøvler.
    Apropos flasker, så fejrede vi sidste aften ved at drikke en øl og spise fish tacos.
    Snart er det slut med smukke, sjove, chokerende, seje, grimme, skæve og fuldstændig tossede oplevelse i USA.