• Snopperi i Bend

July 11 in the United States ⋅ 🌙 21 °C

Fire af strålerne i bruseren virkede heldigvis, og turguiden var ret sikker på, at nu var det slut med dårlige hoteller. Afsted med os. Dagens bød på en lille køretur til Bend, Oregon. På vejen dertil så vi noget vulkan-halløj med et krater og en masse størknet lava.
    Inden hotellet fandt vi en Columbia Outlet, og fik købt lidt t-shirts som passede min tiltagende fede torso.
    Chefen var lidt bekymret for vores kommende overnatning. Det var vist nok lidt vandrehjems-agtigt sagde hun. Men det var også et bryghus, som Bend er kendt for. Sikkert fint for mig. Vi har prøvet nogle rigtigt kiksede steder i de sidste tre uger, og jeg var ret sikker på, at det værste var overstået. Da vi parkerede i den skumle baggård, så og hørte vi de første tegn. Rap-musik og hippi-flippede unge mennesker. Da vi gik i receptionen var det som at være i ungdomshuset. Syret rock og flippet indretning. Jeg stivnede lidt. Efter en gennemgang i huset, følte vi os virkelig malplaceret. Jeg var ham parcelhusejeren i pastelfarvet polo som pludselig stod midt i “ungeren”. Shit… Værelset vi blev fulgt op til var nærmest et loftrum - uden toilet og badeværelse. Det skulle vi nemlig dele med de andre 5 værelser ovenpå. Shiiiit - fuck… piiis. Udsigten fra vores loftrum var scenen til aftenens kareaoke night. Vi blev fortalt at de skulle stoppe kl. 23.00. Oh no, vi går i seng kl 21.00.
    Vi sad chokeret på sengen og tænkte meget hurtigt på alternativer - dyre alternativer. Vi var dog enige om, at vi overhovedet ikke skulle være på Bunk+Brew House. Vi havde 2 overnatninger til 2.300,- pr. nat. Chefen mandede sig op, og forhandlede sig frem til en tilbagebetaling af den ene nat. Stærkt.
    Der foregår en masse i Bend denne weekend, så næsten alle hoteller var booket. Det lykkes os dog til sidst, at finde et shitty-inn. Vi var mægtig glade på trods af den tvivlsomme standard.
    Stædigheden bragte os til Bend City Center som var meget levende fredag aften. Musik, liv på barerne og mange mennesker i gaderne. Mega hyggeligt. Vi besøgte nogle barer og fik nogle gode IPA. Amerikanerne har styr på den disciplin, og det fortjente vi.
    Efter lidt dårlig musik gik vi hjem, og vi så vi et bryggeri, der nærmest bad om et pit stop.
    Det der issue med økonomien, må vi fikse sammen med bankrådgiveren.
    Chefen er stadig den bedste 💜