FindPenguins
    • 海抜: 15 m
    • スウェーデンFrillesås57°19’2” N  12°10’18” E

Göteborg

10月14日, スウェーデン ⋅ ☁️ 7 °C

Vi var de eneste overnattende på Pension Frillesberg (tror vi), men den gamle dame havde ikke sparet på lækkerierne. Vi blev forkælet med kalorier til hele dagen. Det blev der egentlig også brug for. Det endte med 86 kilometer og mere end 7 timer på farten.
    Strækningen var den smukkeste på turen. Slot, skærgård og solskin. Det bliver man sgu glad i låget af.
    Inden vi kunne nå at sige “jeg har virkelig ondt i måsen”, gik vi fra skærgårds-idyl til storbytrafik og motorveje. Vi var nået forstaderne i Göteborg. Yay.. Vi var faktisk lidt stolte.
    Efter genoplivning af numser, baller og lår, gik vi til Stigberget Bryghus og smagte på deres IPA. Fantastiske New England IPA! Vi glemte helt, at vi har cyklet 390 km på 5 dage.
    Faktisk har vi forkælet os selv med en hviledag i Göteborg i morgen.
    もっと詳しく

翻訳をご覧ください
    Hanne Larsen

旅行者Wauuu hvor er der også flot hvor i er, det ligner helt malerier

Henrik Jantzen

旅行者I er seje, cyklet hele vejen til dejlige Gøteborg 🤗. Hvis i er til italiensk og kan få plads, så kan jeg anbefale Tavolo i det centrale Gøteborg 👍

Susanne Strange Jensen

旅行者Vores cykel garderobe holder ikke til et sådan fint sted😅 Ser ellers fedt ud🤩

Henrik Jantzen

旅行者Det kan i helt sikkert 👍 et bad og sæt håret så passer i helt perfekt til restauranten 🤗

7いいね

旅行を表示する