• Dennis Jensen

• Trip start
    March 23, 2024

Afsted med halv kraft

March 23, 2024 in Sweden ⋅ ☀️ 6 °C

Inden afgang skulle vi pleje nogle hidsige tømmemænd, fra fredagens koncert med Dan Smalley. Vi havde ikke pakket noget som helst, så det var ret (læs meget) hårdt. Puha… vi er ikke i 20’erne længere.
    Vi fik dog samlet os og kørte til Vejbystrand.
    Inden aftensmaden nåede vi at gå en tur i den kølige aften.
    Andelår og skaldyrssuppe var på menuen.

• Fisk og feber

March 24, 2024 in Sweden ⋅ ☁️ 6 °C

Jeg vågnede og var sløv. Lidt feber og influenzalignende fornemmelser. Det var dog ikke så slemt, at jeg måtte være sengeliggende, men frisk var jeg ikke.
    Vi tog det helt roligt, og gik lidt rundt i lokalområdet. Til frokost gik vi på chefens ønske til en fiskerestaurant. Jeg har lært at sætte pris på en del fiske-mad, men denne buffet var for virkelig øvede fiskespisere - et par levels over mig. Der var ingen krabber, rejer, fiskefiletter og andre fristurestegte fisk til en amatør som mig. Det var muslinger, jomfruhummere og nogle rimelig barske semi-rå fisk. Til gengæld var der kaffe og gårsdagens kanelkage til dessert. Den kage var ikke rigtig kalorierne værd.
    Resten af dagen planlagde vi den kommende sommerferie til midwest. Det var dejligt at drømme lidt.
    Jeg var så heldig, at få billetter til slutspilshockey i den svenske liga mandag aften mellem Rögle og Færgestad - fedt! De blev nok lidt for eksklusive, men chefen sagde “gør det nu bare”.
    Hun er sgu meget sød.

• En lang dag

March 25, 2024 in Sweden ⋅ ☁️ 6 °C

Cyklerne skulle luftes, så vi pakkede os godt ind og røg afsted. Torekov tur retur blev 52 km. Da vi kom hjem fire timer senere, var vi både trætte og sultne. Det krævede en solid frokost og middagslur inden vi cyklede til hockeykampen.
    Der var en fed stemning i hallen, og vi (mest jeg) nød det virkelig. Fra vores fine pladser kunne vi se en kamp som blev ved og ved. Chefen mistede gejsten, da kampen skulle i forlænget spilletid, så jeg måtte stå model til mange bebrejdende blikke.
    Kampen blev først afgjort kl. 23.30 i midten af 6. periode, og hallen eksploderede i jubel. Det blev den fjerde længste slutspilskamp i svensk historie.
    Derefter skulle vi cykle 16 km hjem i 2 grader, og klokken nåede at blive 01.00.
    Det blev til i alt 84 km på cyklen.

• Tur til Ängelholm

March 26, 2024 in Sweden ⋅ ☁️ 5 °C

Søvnen var ikke noget at prale af, men pyt med det, vi har jo ferie.
    Numsen var øm af gårsdagens cykelture, but the show must go on. Vi cyklede til Ängleholm og kiggede på deres hyggelige by. Shopping kan vi ikke rigtig finde ud af, så det eneste vi købte var en salat til frokost.
    Resten af dagen lavede vi ikke ret meget. Måske var det sundt for både krop og sjæl.

Trip end
    March 27, 2024