FindPenguins
  • Inscrever-se
Exibir no mapa
  • Florence FreyGeraldine CairoliArgentinien&Bolivien
    • Exibir viagem
    • Adicionar à lista de metasRemover da lista de metas
    • Compartilhar
    • Dia 35
    • sexta-feira, 20 de maio de 2022
    • ⛅ 6 °C
    • Altitude: 3.654 m
    • BolíviaTahua20°12’11” S  67°30’59” W
    Laguna Verde mit em Vulcan Licancabur im Hintergrund.
    Dr Vulkan het e Höhi vo 5916 M.ü.M. Er fungiert als natürlichi Gränze zwüsche Bolivie und ChileDr warmi Pool mit ca 38° warmem Wasser isch in dr kalte Nacht e Wohltat gsi.Die Farbig dekorierte Ohre vo de Lamas diene dr Zuewisig zum Besitzer.D Felsformation wo wie e Bär us gseh und ufs drvohüpfend Bergviscacha abe luegtUsblick ufs Rock Valley1

Salar de Uyuni 3

20 de maio de 2022, Bolívia ⋅ ⛅ 6 °C

Am dritte und letste Tag stoht die langi Rückfahrt uf em Programm. Zerst besuche mir d Laguna Verde. Aschliessend halte mir nomol kurz bi dr warme Quelle, zum gse wo mir gest badet hei.
    E Mittagsstopp gits bim Rock Valley, wo mir nach em Ässe d Füess vertrampe. Die unterschiedliche Felsformatione und d Erschinig vo dem Tal sind idrücklich.Leia mais

Ver tradução
    Peter Cairoli

ViajanteDas isch also wirklig e super-schöne Abschluss vo dere Reis. Gniesset die letschte Stunde ☀️🤗 und y freu mi, wenn dr gsund zrugg sind.

27/05/2022Responder

Viele Dank, dass i durch "Find Penguins" mit euch ha dörfe so e beidruckendi Reis erläbe. Danke au für die unglaublich schöne und mega tolle Bilder. Das wird für euch e unvergässlichs Abentür bliebe. Hoche Respekt was ihr beide do in dr wiete Welt unternoh und gleischtet heit. [Marlise Brutschi]

27/05/2022Responder
    3 curtidas