FindPenguins

Geraldine CairoliFlorence FreyReisefudi Uszit 🇲🇽🇨🇱
    Über Grönland

Areis nach Mexico

2024年10月16日, メキシコ ⋅ ☁️ 25 °C

Mir starte in unser Abentür: Vo Basel über Amsterdam nach Mexico City simmer unterwägs und froh, dass nach dere lange Reis dr Zoll, s Gepäck und s Finde vom Hostel ganz unkompliziert gloffe sin.

Beatrice Frey

旅行者I wünsch euch ganz e tolli gmeinsami Reis mit villne unvergessliche Ihdrück und intressante Begegnige. Que todo passe bien

7いいね

• Geraldine CairoliFlorence FreyReisefudi Uszit 🇲🇽🇨🇱
    Museo de AntropologíaAztekischer Sonnenstein (gfunde unter dr Kathedrale vo Mexico City)Sunnegöttin Geraldine2

¡Bienvenido a Mexico!

2024年10月17日, メキシコ ⋅ ☁️ 23 °C

Lut, chaotisch und voller Mensche: Mexico City het meh Iwohner als d Schwiz und isch e Useforderig für alli Sinn.
    Mir sin hütt vil gloffe, hän erschti Idrück gsammlet und uns im Museo de Antropología e Überblick über d Maya und Azteke-Kultur gschaffe.もっと詳しく

旅行者Ganz viel Spass euch Zwei

2024/10/18返信する翻訳する
    Peter Cairoli

旅行者Hui, das tönt nid grad nach Entspannig. Aber sicher spannend. Y bi grad öppe glyych underwäggs... Gruess uss Singapur.

旅行者Isch das nid d'James-Bond-Strooss... 🤔

旅行者Das cha guet si😀

Genial [Paulina]

2024/10/29返信する
    8いいね

• Geraldine CairoliFlorence FreyReisefudi Uszit 🇲🇽🇨🇱
    Mondpyramide.D Mondpyramide bestoht us 7 überenander baute Pyramide.Puma MuralSunnepyramideD Sunnepyramide isch die drittgrössti Pyramide vo dr Wält und 65m hoch.D Mondpyramide isch nach dr Kontur vom Berg Cerro Cordo hindedra baut worde.Pyramide vo dr gfäderte Schlange

Usflug zu de Pyramide in Teotihuacàn

2024年10月18日, メキシコ ⋅ ☁️ 23 °C

Nachem Museum gsehmer d Sunne- und Mondpyramide vo Teotihuacàn live.
    50 km nördlich vo dr Stadt ligt die Alaag mit de imposante Bauwärk (usem 1. Jhd).

9いいね

Palacio de Bellas Artes
    Palacio de Correos de México. Die Post isch 1907 baut worde und no immer in Betrieb.D Post vo inne.Torre LatinoamericanaCasa de los AzulejosAlebrijes MonumentalesKanal Xochimilco mit de bunte Trajineras.11

Centro Historico und Xochimilco

2024年10月20日, メキシコ ⋅ 🌙 15 °C

S pulsierende Härz vo dr Stadt isch s Centro Historico. Für eus ame fast chli z'vil.
    Die verschiedene Wohrzeiche sind idrücklich und e Bsuech wärt.
    Do Mexico City uf me See erbaut worde isch, sinkt d Stadt jöhrlich witer ab. Das isch bi gwüsse Gebäude au sichtbar (si sin e bitz schräg).

Im südliche Teil vo dr Stadt sind die berühmte Kanäle vo Xochimilco. Die letschte Überräste vom Bewässerigssystem wo Azteke erbaut hei.
    Vo dr bunte Gondle us bechöme mir e chline Überblick.

旅行者Bunti Sach und d Drinks passe guet😉

旅行者Ganz tolli Bilder 🙏🤗 Gniesset's

Casa Azul und Coyoacán

2024年10月20日, メキシコ ⋅ ☁️ 17 °C

Im Quartier Coyoacàn ligt s berüehmte Casa Azul -s blaue Wohnhuus vo dr Frida Kahlo. Hütt isches e Museum mit vilne Bilder und private Gegeständ vo dr Künstlerin.
    Mir hän mit chli Glück no die letschte Tickets ergatteret, suscht isches für die nägschte Wuche usbuecht.もっと詳しく

Esthi Nussbaumer

旅行者Du kennsch jo ihri Läbensgschicht beschtens

2024/10/21返信する翻訳する

旅行者😊

2024/10/21返信する
    Peter Cairoli

旅行者So schön... die alte Rockerin Patti halt...

2024/10/22返信する翻訳する

旅行者🥰

2024/10/22返信する

Arena Puebla
    El Místico11

Lucha Libre

2024年10月21日, メキシコ ⋅ ☀️ 20 °C

Lucha Libre - s mexikanische Wrestling - muess me gseh ha ufere Mexico-Reis.
    Dr Star vom Obe isch dr Místico gsi. Wo dä in Ring gstige isch, hets kei Halte me gäh fürs Publikum. Und nach dr Show hets Autogramm und Fotisessions gäh📸.もっと詳しく

旅行者Show Time

2024/10/24返信する

旅行者Isch euch langwyylig...? 😄😜

• Florence FreyGeraldine CairoliReisefudi Uszit 🇲🇽🇨🇱
    Kathedrale vo PueblaCapilla del Rosario / Templo de Santo DomingoBibliothek Palafoxiana - die 1. öffentlichi Bibliothek ufem amerikanische Kontinent1

Puebla

2024年10月22日, メキシコ ⋅ ⛅ 24 °C

Vo Mexico City isches nur e zweistündigi Busreis ins entspannte Puebla.
    Überall in dr Stadt sin scho d Vorbereitige füre Día de los Muertos im Gang und mir gniesse d Zit zwüsche Kirche und Apéro.

旅行者Alles so schön farbig! Dir hän'd wirklich ganz tolli Yydrügg. 😘

2024/10/27返信する翻訳する

Dr aktiv Vulkan Popocatépetl
    Rauch über FlorenceD'Kirche über de Ruine vo dr Azteke-Pyramide

Usflug nach Cholula

2024年10月23日, メキシコ ⋅ ☀️ 25 °C

Vo Puebla us nämme mr e Uber uf Cholula. Dört stoot die gröschti jemols bauti Pyramide "Tepanapa". Me gseht si allerdings nümm, will si zuegwachse isch will die spanische Eroberer e Kirche obe druff baut hän.
    Vo dr Kirche us het me drfür e super Blick uf die umligende Vulkän.

Playa ZicatelaVom Bett diräkt in PoolPlaya Carizalillo

Puerto Escondido

2024年10月25日〜27日, メキシコ ⋅ ☀️ 30 °C

Nach unsere Abentür in dr Stadt isches Zit füre Uszit am Meer. In Puerto Escondido (versteckte Hafe) isches so heiss, dass mir nit vil meh Wäg mache als vom Bett in Pool zum Meer, ind Beach Bar und wider zrugg in Pool. Dä Abstächer isch wunderbar erholsam gsi und mir sin parat für d Festivitäte zum Día de los Muertos in Oaxaca.もっと詳しく

Peter Cairoli

旅行者So muess es syy!! Eifach paradiesisch, was Dir dörfe erlääbe... 🤗 Vyyl Spass uff em Friedhof hüt z'Nacht 💀☠️

2024/11/01返信する翻訳する

• Florence FreyGeraldine CairoliReisefudi Uszit 🇲🇽🇨🇱
    Die ganzi Stadt isch bunt und mit Catrinas gschmückt.
    Kirche Santo DomingoProcesión Tiempo de GigantesCatedral Metropolitana de Oaxaca Nuestra Señora de la AsunciónSandbild und DekorationE Pause zwüschedure muess si🍻Unser Hostel in Oaxaca

Oaxaca de Juárez

2024年10月28日〜11月4日, メキシコ ⋅ ⛅ 23 °C

Vo Meereshöchi stige mr wider uf 1500 Meter. Oaxaca de Juarez begriesst uns scho gschmückt füre Día de Muertos und me merkt, wie sich langsam alli parat mache für d Feschttäg.

Barrio de Jalatlaco

2024年10月29日, メキシコ ⋅ ⛅ 24 °C

Im Quartier Jalatlaco merke mr langsam, was do no chönt uf uns zuecho in de nägschte Täg. Mir starte mol mit eme chline Umzug.

Magna Comparsa

2024年10月30日, メキシコ ⋅ ☀️ 25 °C

Dr ersti grossi Umzug zieht durch d Altstadt vo Oaxaca und ändet miteme grosse Fescht und eme Konzert. Hütt hämmer au glernt, dass d Sicherheitsvorkehrige für Füürwärk do doch frogwürdig (oder nit vorhande😉) sin.
    Bim Umzug verkleide sich alli - Iwohner und Touriste - und lön sich an de vile chline Ständ schminke.

旅行者👹 🤗

2024/11/08返信する

• Florence FreyGeraldine CairoliReisefudi Uszit 🇲🇽🇨🇱
    Panteón Atzompa wunderschön gschmückt.
    Euse interaktiv Altar wo mir selber eusi Gabe hei dörfe platziere.An me traditionelle Obe dörf au de Mezcal nid fehle. #mezcaliere 😂Unsere Guide LeoD Maske si d Wärk wo in me dreimonatige Kurs erschaffe worde sind.

Noche de Muertos

2024年10月31日, メキシコ ⋅ ☀️ 25 °C

Mir mache für eimol d Nacht zum Tag und schliesse uns ere Tour ufe Fridhof Atzompa chli usserhalb vo Oaxaca ah.
    Tusigi Kerzli, Blueme und e Guggemusig mache dä Ort zunere grosse Party. D Familie sitze mit Klappstüehli umd Gräber (amigs scho fascht im Grab inne), trinke Bier und plaudere. E ungwöhnlichi, aber sehr schöni Atmosphäre.

Für uns Touriste goots denn witer zunere Muertata (e Fescht, wo d Maske präsentiert wärde, wo in de letschte Mönet gstaltet worde sin - chli wie Fasnacht). Nach vil Tanze, Mescal und traditionellem mexikanischem Ässe wärde mr wider zrugg ind Unterkunft brocht und gheie totmüed ins Bett.

Comparsa Chinas Oaxaqueñas

2024年11月1日, メキシコ ⋅ ☀️ 25 °C

Am 1. November isch dr grossi Umzug mit Wäge, farbige Totekopf-Figure, Füürwärk und nomol e Huffe Guggemusik. Au dä lömmer uns natürli nit entgoh.

• Florence FreyGeraldine CairoliReisefudi Uszit 🇲🇽🇨🇱
    Usem Härz vo dr Agavepflanze (piña) wird dr Mezcal brennt.Para todo mal, mezcal. Para todo bien, también.

Hierve el Agua und Mezcal Tour

2024年11月2日, メキシコ ⋅ ☀️ 24 °C

Natürlichi Infinitypools und spekatkuläri Steiformatione mache Hierve el Agua zume beliebte Usflugsziil vo Oaxaca. Nachere chline Wanderig sind Mineralquelle e gueti Abküehlig. Ufem Heiwäg gits e Zwüschestopp inere Mezcal-Distillerie wo mr uns durch d'Bar dureprobiere.もっと詳しく

Tam HA

旅行者Cheers🥂

2024/11/11返信する

旅行者💕

2024/11/12返信する

Monte Albán

2024年11月3日, メキシコ ⋅ ☀️ 25 °C

E halbstündigi Busfahrt vo Oaxaca ligt Monte Alban. Vo dört hän ab 500 v.Chr. Zapoteke über die umligende Täler gherrscht. Im Gegesatz zu andere Ort chame do au uf Pyramide uffelaufe.

Zobe gits dr krönendi Abschluss vo dr Día de Muertos-Wuche und unserem Ufenthalt in Oaxaca: D Julieta Venegas git e Gratis-Konzert im Stadtzentrum.🎶もっと詳しく

• Florence FreyGeraldine CairoliReisefudi Uszit 🇲🇽🇨🇱
    Cenote San Lorenzo OxmanCenote Zaci mitte in VallodolidS bescht Glacé in dr Stadt🍨

Vallodolid und Cenote

2024年11月4日〜9日, メキシコ ⋅ ☀️ 29 °C

E 2stündige Flug bringt uns ufd Halbinsle Yucatán. Glandet in Cancún lömmer d'Hotelbunker schnäll hinter uns und nämme e Bus ins Landesinnere uf Valladolid. Bevors and Küschte (die bekannti Riviera Maya) goot, gumpe mr do zerscht in e paar Cenote. Cenote (natürlichi Kalksteilöcher, wo mi Süesswasser gfüllt sin).もっと詳しく

El Castillo: D Pyramide im Zentrum isch e steinerne Mayaländer
    Gran Juego de Boleta: Dr Ballspil-Platz vo de MayaGrupo de las Mil ColumnasIgang zur Cenote TsukánDie schöni Cenote Tsukán mit em Liechtspiel und de viele Stalaktite

Chichén Itzá

2024年11月6日, メキシコ ⋅ ☀️ 31 °C

Wältwunder und Touristemagnet. Chichen Itzá bietet e idrücklichi Pyramide, unzählbar vil Souvenir-Verkäufer und Cars wo Touris usspucke.
    Mir umgön das ganze Spektakel und nämme s'Collectivo am Morge früeh und chön vorem Asturm und dr grosse Hitz die ganze Mayastätte aluege.

Zum Abküehle gits denn e Sprung in die schöni Cenote Tsukan.

Franziskanerkloster als Stadtzentrum

Usflug nach Izamal

2024年11月7日, メキシコ ⋅ 🌙 24 °C

Izamal isch e chlises Kolonialstädtli mitem Spitzname "Ciudad Amarilla". Alli Hüser im Zentrum sin gääl agstriche.

3いいね

Strandspaziergang zum Punta Mosquito
    Eusi schöni Unterkunft Para TíKaribikfeeling uf Holbox.Viel Kunstwärk schmücke d MureVoll bepackt gots witerFähri fahre düen nid alli glich gärn. 😉

Inselläbe uf Holbox

2024年11月9日〜12日, メキシコ ⋅ ☁️ 28 °C

D'Isla Holbox isch e autofrei Insle im Norde vo Yucatàn. Mir löns uns 3 Täg guet go bi Spaziergäng im Sand, Apéro bi Sunneuntergäng und gniesse die entspannti Stimmig.

Beatrice Frey

旅行者Dört würds mir au gfalle!

2024/11/16返信する翻訳する

Vo dr Maya-Ruine luegt me diräkt ufs Meer
    Playa Paraíso🐒🌴1Tacos, Burritos und Bier

Karibik-Feeling in Tulum

2024年11月13日, メキシコ ⋅ ☀️ 31 °C

Unsere letschte Stop in Mexiko führt uns nach Tulum and Traumstränd am karibische Meer. Au am Meer hets Ruine vo de Maya, wo sicher scho damals d'Ussicht gnosse hän.

traumhaft schön [Marlise]

2024/11/21返信する翻訳する

旅行者Wunderschön!

2024/11/24返信する翻訳する

Cenote Tankah
    2Zu me Bierstop säge mir nid Nei

Cenote und Cervecería

2024年11月14日, メキシコ ⋅ 🌧 29 °C

Mit unsere Mietvelos mache mr e Usflug zu dr wunderschöne Cenote Tankah mitte im Wald. Ufem Ruckwäg gits e verdiente Zwüschestop in dr Cervecería vo Tulum mit Beer Tasting und Pommes.

旅行者Zu me Bierstop säge mir nid NeiGeraldine's Paradise... 🤗

2024/11/20返信する翻訳する

旅行者🍻

2024/11/20返信する
    Beatrice Frey

旅行者Das ich de es paradisischs Oertli zum bade und ihr dörfet das ganz ellei für euch gniesse!

2024/11/24返信する翻訳する

Bullshark Dive

2024年11月15日, メキシコ ⋅ ☁️ 29 °C

In aller früh gots für mich uf de 5:20 Bus nach Playa del Carmen. Nach me spannende Briefing über d Bullsharks und em Itauch am Riff gots den an Bullshark-Spot. Nach dem idrückliche Tauchgang, wo leider viel z schnell verbi gange isch, gots zrug nach Tulum. D Geraldine isch in der Zit scho ganz flissig gsi und wartet mit em Zmittag uf mich. 🤩もっと詳しく

Peter Cairoli

旅行者Sooo cool. Sin Dir beidi go tauche?

2024/11/20返信する翻訳する

Skulptur "Ven a la Luz"
    Au in Mexiko chas in Ströme rägne

Skulpture Park Tulum

2024年11月16日, メキシコ ⋅ ⛅ 29 °C

Was Instagrammer chön, chön mir scho lang😉. In Tulum gits äxtra Spots für Fotoshootings - teilwiis sogar mit Itrittsgebühr. Das lömmer uns nit entgoh, verbringe aber meh Zit bim Beobachte vo däm Spektakel als bim sälber Fotis mache📸.
    Ufem Heiwäg kündet sich dr Tropesturm Sara ah und für eimol simmer nit nur vom Bade pflötschnass.

Beatrice Frey

旅行者Oh wie schön ! die Skulptur "ven a la Luz " isch de gued gmacht.

2024/11/21返信する翻訳する

Zeichnet vo bald 5 Wuche Mexiko. 😅
    E neui Frisur wär mol wieder was.

Puffff... Crazy😅

2024年11月16日, メキシコ ⋅ 🌧 29 °C

Tschüss Mexiko👋. Zum Abschluss teste mr d' Unterwasser-Selfie-Kamera. Absolut talentfrei, aber Spass hets glich gmacht.
    Uf uns wartet e 7stündige Flug uf Santiago de Chile, e kurzi Nacht am Flughafehotel und denn nomol 3 Stund fliege uf Punta Arenas an dr Magellanstross in Patagonie.もっと詳しく

旅行者Besser als mänge Influenzer... 🤿😅

2024/11/22返信する翻訳する