• Dag 18 - Awanosato (403/~1200km)

April 23, 2025 in Japan ⋅ ☁️ 24 °C

Niet echt in de mood om een verhaaltje te schrijven dus ik zet wat dingen onder elkaar. Gelukkig was vandaag toch niet heel spannend.

- denk je leuk langs de kust te lopen, zie je amper wat door de dijken.
    - altijd fijn wanneer de stoep ineens stopt en je de weg met de autos moet delen (komt vaker voor, maar vandaag waren er kronkelende weggetjes dus de auto's zien mij minder goed)
    - woonboot op het droge, lol
    - op de voorgrond zijn rijstvelden, op de achtergrond een gigantische cementgabriek. Heel gek gezicht
    - 6 tunnels gehad (2 hadden geen voetpad en waren slecht verlicht, 3 hadden acceptabel voetpad, 1 had gigantisch voet/fietspad)
    - ging bij de lawson (mini supermarkt) eten halen. Vgm had de jongen bij de kassa z'n eerste werkdag
    - moest een uur op inchecken wachten want was te vroeg :(( twijfelde beetje of ik gescamd was omdat de accommodatie er half verlaten uitzag
    - super lieve host! Kreeg matcha en een zakje met kleingeld. Ze zei er iets bij maar dat woord kan ik me niet meer herinneren. Ik denk kleingeld voor tempel donaties (veel 10 yen), of voor drinken uit automaat