Phuket Yacht Haven Marina ภูเก็ต ยอร์ช เ

Dojechaliśmy taksówką do mariny. Nasz katamaran jeszcze nie jest przygotowany, jest czas na lunch.
Te kibelki nie są takie straszne, jak to opisywali w internecie. Fakt, że nie wolno wrzucaćもっと詳しく
W zatoczce, w której nocowaliśmy znalazła się tylko jedna boja. Waldek dopłynął tam pierwszy, więc była jego 🙂
My zatrzymaliśmy się kilkadziesiąt metrów dalej na kotwicy. Na 2000もっと詳しく
Ko Phi Phi bywa nazywana wyspą imprez. Dopłynęliśmy tak, że obiad udało się zjeść już na lądzie. Chodząc po uliczkach wyspy Phi Phi prawie wszędzie dominował zapach marihuany,もっと詳しく
Do południa udało nam się dopłynąć do rafy koralowej, gdzie wszyscy założyli płetwy i maski i posnurskowaliśmy, czyli pływaliśmy po powierzchni podglądając życie rafy. Nie było takもっと詳しく
Dopłynęliśmy do Krabi i z zamiarem podboju miejscowych straganów i salonów masażu udaliśmy się na brzeg.
Gorąco było okropnie, więc po przejściu kilkuset metrów stwierdziliśmy, żeもっと詳しく
Mieliśmy zarezerwowana poprzedniego dnia wycieczkę do dżungli, gdzie miały na nas czekać słonie ☺️
Słonie były oczywiście oswojone i przeurocze.
Natarliśmy je przygotowanym błotem iもっと詳しく
Po wizycie u słoni wybraliśmy się wykąpać pod wodospadem, trzeba się tam było mocno wspinać po skałach, o czym nam niestety wcześniej nie powiedziano i szliśmy w sandałach jak przodującyもっと詳しく