første Casaen

husker verken navn eller plassering (kanskje vi finner ut etter vært) fint og rent, og veldig bra pris. alt man trenger for en natt.
trinidad, cuba

Vi ble anbefalt en casa i Trinidad av damen vi bodde hos vår første natt på Cuba, dette takket vi ja til siden vi ikke hadde noen casa i tankene. da vi kom fram vise det seg at det var ikke hos hanWeiterlesen
Trinidad

vi spiste middagen på Casaen og da møtte vi en jente som heter Lisa. hun har vært i Trinidad en stund, og kjenner byen ganske godt. hun fortalte at hun liker å gå rundt og vi spurte om vi kunneWeiterlesen
utforske-dag

brukte dagen på å utforske Trinidad i dagslys. i går når vi gikk rundt med Lisa var det mørkt og vanskelig og orientere seg. vi fant hovedgaten og gikk litt opp og ned de gatene som møter den.Weiterlesen
Resturangbesøk

vi dro tilbake til samme plass som vi var med Lisa, jeg ble veldig nysgjerrig på maten der. maten var på den dyrere siden, men helt ok. jeg og Nongo byttet om maten vår uten å merke det før NongoWeiterlesen
strand-dag!

deilig med tur på stranden. vi ble anbefalt en annen strand enn den mest populære av Marisol (hun vi bor hos) den hun anbefalte heter punta maria aguilar. vi dro selvfølgelig dit. stranden varWeiterlesen
casa bytting

Marisol hadde ikke ledig hele oppholdet vårt i Trinidad så vi måtte flytte til en ny casa. hun fikset det hele for oss, og den nye casaen var rett rundt hjørnet. det eneste som var litt dumt varWeiterlesen
trinidad, cuba

Opp tidlig for å dra på ridetur. fikk veldig lite opplæring i riding, og siden jeg ikke er heste-vant var det ikke bare bare å bli vant til. jeg ville ikke ride så fort, det gjorde alt får vont,Weiterlesen
en til tur på stranden

vi måtte ha en til tur på stranden. jeg var red for at det skulle bli vanskelig med armene mine som fremdeles var ganske såre etter brenningen fra gårsdagen, men jeg var bare nøye med solkremenWeiterlesen
middag på casaen

maten man får kjøpt på casaene er veldig god, og pengene går rett til de du bor hos så det er en fin måte å bidra på. var blitt ekstremt godtersyk og var utrolig deilig med et kakestykke tilWeiterlesen
santa clara, cuba

det ble buss til Santa Clara, det er vist ikke så vanlig å dra dit så det var ikke mulighet for å finne Colectivo. bussen gikk ikke før litt utpå dagen, så vi endte med å sitte på terrassenWeiterlesen
Che Guevara memorial

vi hadde på forhond bestemt oss for å ikke bli så lenge i Santa Clara, så vi hadde bare en dag på å utforske å få sett alt vi ville. vi startet dagen med å finne Che Guevara minnesmerket (somWeiterlesen
Loma del Capiro

vi dro så mange plasser jeg ikke vet hvor ligger, så er umulig å sette den nøyaktige plassen med pilen. derfor lager jeg hele turen til bare en footprint.
første stopp på turen var en hage, detWeiterlesen
Havana, cuba

denne gangen ble det colectivo igjen. det er ikke alltid like lett da, ble hentet til avtalt tid, så skulle vi kjøre til busstasjonen å hente to andre som skulle til Havana. der var ingen der såWeiterlesen
Miranda

lite spenning på dagen, bare avslapping. på ettermiddagen gikk vi ut får en matbit og får å finne Miranda. vi vet ikke noe om hvem miranda var, men Anders (en venn av Nongo) var i Havana for noenWeiterlesen
forferdelige menneska...

kjedelig å skrive om, men verre å oppleve.
vi gikk ned til havet for å se på stormen ute på havet utenfor Havana, på vei til vår nå faste restauranten vår møtte vi på to gutter. etter littWeiterlesen
reise

måtte stå opp umenneskelig tidlig for å dra til flyplassen, ikke lenge etter vi ankom fikk vi beskjed om at flyet var utsatt til i kveld. etter litt venting fikk vi beskjed om at vi blir kjørt iWeiterlesen
Hotel Occidental Mirama

hotellet viste seg å være et luksus hotell. etter at vi fikk spist frokost, som var nydelig forresten, fikk vi sjekket inn og fikk rom. da var det bare å hive seg i seng å slappe litt av. etterWeiterlesen
Santo Domingo

hadde ikke fått bagasjen og kommet oss ut av flyplassen før i ett tiden. det var en liten snik av en mann som viste oss til taxiene, han maste om tips og vi ville bare vite prisen for taxien, såWeiterlesen
travelers club hostel

det var veldig sent da vi kom fram og alle lys var av. vi fant heldigvis en ringeklokke og etter noen ring kom det en man. de hadde ett ledig rom for natten så må fine ett nytt hostel for i morgen,Weiterlesen
hostel (husker ikke navnet)

siden det ikke var ledig på det første hostelet fant vi bare ett nytt som var innenfor gå avstand. det så veldig greit ut, og var bare snakk om en natt så da var det ikke så nøye hvor. vi villeWeiterlesen
frokost

ingen av de to hostelene hadde frokost så vi har funnet en restaurant vi liker veldig godt, frokost to dager på rad. etter frokosten gikk vi til det første hostelet og bestillte rom der til når viWeiterlesen
Whala!bavaro

bussen kjørte ikke ned til vårt hotell, men vi fant lett veien. følte oss ikke veldig hjemme med det første. tydelig at det ikke er så mange backpackere der. var veldig fint og var deilig medWeiterlesen
Veggedyr!!!

Fant en av de dyrene vi trodde var biller på det siste hostellet vi bodde på, og nongo Google de og det var veggedyr! Æsj! Av dette ble det selfølgelig full panikk og ransaking av sekken og altWeiterlesen
Lang tur på stranden

vår første dag her på Punta Cana bestemte vi oss for å bruke til en lang dag på stranden. deilig! helt klart en av de vakreste strendene jeg noen gang har sett!