כיף לכתוב נקודות למחשבה במהלך היום
17 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 11 °C
במהלך היום כשעולה לי מחשבה שמעניינת אותי, אני כותב אותה בכמה מילים בטלפון כדי שאזכור אותה להמשך היום. כך מוחיBaca selengkapnya
לא וינה, ויאנה
17 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 11 °C
בהליכה היום עברנו בעיירה בשם ואינה. השם שלה בהתחלה הצחיק אותי כי השם מזכיר את וינה באוסטריה, אך הכניסה והסביבהBaca selengkapnya
סתם דלת פתוחה
17 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 12 °C
מדהים כמה אפשר להפיק ממקום עם סקרנות ומעט חוצפה.
הדלת למבנה הזה הייתה פתוחה, ולא היה לי מושג מה יש שם. אז נכנסתיBaca selengkapnya
דיקציה
17 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 13 °C
נזכרתי שאתמול בערב דיברנו על המילה בספרדית לתפוח, שזו המילה הראשונה שאפליקציות דולינגו מלמדת — מנסנס.
לפיBaca selengkapnya
יתרון לטרק בספרד
17 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 13 °C
יש כאן שעות אור מרובות. ייתכן שכבר ציינתי את זה. השמש חזקה לכל אורך שעות הצהריים, ולמעשה השקיעה היא רק לאחר 20:00.Baca selengkapnya
Coincidence?
17 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 15 °C
במהלך ההליכה אני תוהה, האם זה מקרי שצבעי הקמינו כחול-צהוב, הם אותם הצבעים של האיחוד האירופי?
אם לא, מעניין מהBaca selengkapnya
פתאום מוזר לשוחח בעברית
17 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 16 °C
יצא שנתנאל מהצבא היה זמין ודיברנו כמה דקות בשיחה קולית בוואטסאפ. פתאום הבנתי שבעצם לא ניהלתי שיחה בשפה העבריתBaca selengkapnya
שיער
17 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 17 °C
כעת אני מרגיש יותר את השיער כי הוא ארוך יותר, לכן כנראה במהלך הטיול אני חושב עליו מדי פעם.
מה שעובר לי בראש הואBaca selengkapnya
לראשונה, אישן במיטה למטה
17 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 19 °C
תמיד יש פעם ראשונה. במיטה מעליי אין נפש חיה, בכלל חגיגה. נראה שהוא פיזר את רוב האנשים כשיישנו לבד במיטה ללא שותף מלמעלה, שזה יפה כי במקומות אחרים צופפו אותנו למרות שהיה אפשר לרווח עם חדרים נוספים.
הבילויים בלוגרוניו חיזקוני
17 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 20 °C
השהות היו בלגרוניו הייתה מוצלחת מאוד. הגעתי בשעה 13:00 לעיר, שעה נהדרת לכל הדעות, והרגשתי שאולי כדאי לקחת יוםBaca selengkapnya
מציעים לי קפה, לא אקח?
18 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 5 °C
הבוקר יצאתי מהאלברגה והלכתי אל המסלול (האלברגה מרוחק מעט מהקמינו עצמו).
בחרתי לצעוד על תוואי הנהר וביקשתיBaca selengkapnya
עיר סואנת בבוקר
18 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 5 °C
כנראה לאחר סיום חופשת פסחא/אביב, ההמולה הרגילה חזרה. יש כמה קילומטרים של הליכה בתוך העיר לפני עזיבתה, והצעידהBaca selengkapnya
פארק ירוחם ספרדי
18 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 6 °C
ביציאה מלוגרוניו יש אגם ומסביבו פארק נעים מאוד לביקור. הקמינו עובר בפארק ושם בחרתי לאכול ארוחת בוקר שקניתיBaca selengkapnya
חינוך זה הכי חשוב
18 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 10 °C
בהמשך לשיחה הכלכלית שקיימתי אתמול עם גראנט, מריסה וג׳ון, חשבתי על זה קצת, ולדעתי חינוך זה הכי חשוב לא רק כי הואBaca selengkapnya
נווארטה הכי יפה עד כה
18 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 12 °C
בהליכה היום עברנו בעיירה בשם נווארטה. היא הייתה מקסימה. כבר מרחוק כמה קילומטרים לפני הגעתה היא בלטה בנוף אלBaca selengkapnya
Wine country
18 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 13 °C
הובטח לנו שעם עזיבת נווארה ניכנס לאזור שופע ביין. ואכן לאן שלא פניתי היום, נתקלתי בכרמים! (או כך נדמה לנו הצליינים לפחות)
הערב גם שתינו מהיין המקומי, ואכן היה מוצלח
היה יום שופע
18 April 2023, Spanyol ⋅ ⛅ 18 °C
היום הזה היה ארוך מאוד. הגעתי לעיירת היעד כמעט 10 שעות לאחר היציאה לדרך. אמנם אכלתי ארוחת בוקר וצהריים בנחת,Baca selengkapnya
הלכנו מהר
19 April 2023, Spanyol ⋅ ☁️ 5 °C
היום הלכנו 20 קילומטרים — יום באורך סביר לחלוטין. קבעתי ללכת עם Devi, ואכן התחלנו יחד אבל התפצלנו, והלכתי עם מלBaca selengkapnya
נמנע אסון
20 April 2023, Spanyol ⋅ ☁️ 8 °C
אמש ישנו טוב בפנסיון, שלא היה זול אבל היה שווה את זה, כי בבוקר שכחתי את הדרכונים והארנק מתחת לכרית במיקומםBaca selengkapnya
נהיה חם
20 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 14 °C
היום יצאנו מאוחר יותר מהפנסיון כי נהנינו ממנו. כולנו פשוט ישנּו טוב.
אולי בגלל זה הרגשנו יותר את החום, וכנראה מוטב לצאת מוקדם יותר לדרך
לכל מדינה או אומה יש טרגדיה לא פתורה
20 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 17 °C
הבוקר הלכתי עם Devi ועם אלישה (מתברר שכך הוגים את שמה), ובחלק מהזמן גם עם בחור בשם Garrett מאוסטרליה. דיברנו עלBaca selengkapnya
אמריקאית ששונאת את ארצות הברית
20 April 2023, Spanyol ⋅ ☀️ 17 °C
הייתה לי שיחה היום בנושא של ארצות הברית עם Devi, וזה היה מרענן לשמוע על ההסתייגויות העמוקות שיש לה לגבי ארצהBaca selengkapnya
כידוע, טוב שהצעירים בארץ לוקחים את הזמן
20 April 2023, Spanyol ⋅ ⛅ 20 °C
אחרי הצהריים הלכתי עם Cam, קיצור של Cameron. בעצם שמו Robert Cameron, והוא הרביעי בשושלת Robert — שלושת אלו שלפניו היו עם שםBaca selengkapnya
אני הצליין העברי
20 April 2023, Spanyol ⋅ ⛅ 21 °C
תודה רבה לכולם אני הייתי איתמר מנור
לאלברגה יש בריכה
20 April 2023, Spanyol ⋅ ☁️ 22 °C
לראשונה טבלתי בבריכה מאז קאנטרי זכרון. יש להם כאן בריכה קטנה לרחצה, היא הייתה קפואה אז עזבתי אותה במהרה. היהBaca selengkapnya