כיף לכתוב נקודות למחשבה במהלך היום
17 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 11 °C
במהלך היום כשעולה לי מחשבה שמעניינת אותי, אני כותב אותה בכמה מילים בטלפון כדי שאזכור אותה להמשך היום. כך מוחיЧитать далее
לא וינה, ויאנה
17 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 11 °C
בהליכה היום עברנו בעיירה בשם ואינה. השם שלה בהתחלה הצחיק אותי כי השם מזכיר את וינה באוסטריה, אך הכניסה והסביבהЧитать далее
סתם דלת פתוחה
17 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 12 °C
מדהים כמה אפשר להפיק ממקום עם סקרנות ומעט חוצפה.
הדלת למבנה הזה הייתה פתוחה, ולא היה לי מושג מה יש שם. אז נכנסתיЧитать далее
דיקציה
17 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 13 °C
נזכרתי שאתמול בערב דיברנו על המילה בספרדית לתפוח, שזו המילה הראשונה שאפליקציות דולינגו מלמדת — מנסנס.
לפיЧитать далее
יתרון לטרק בספרד
17 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 13 °C
יש כאן שעות אור מרובות. ייתכן שכבר ציינתי את זה. השמש חזקה לכל אורך שעות הצהריים, ולמעשה השקיעה היא רק לאחר 20:00.Читать далее
Coincidence?
17 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 15 °C
במהלך ההליכה אני תוהה, האם זה מקרי שצבעי הקמינו כחול-צהוב, הם אותם הצבעים של האיחוד האירופי?
אם לא, מעניין מהЧитать далее
פתאום מוזר לשוחח בעברית
17 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 16 °C
יצא שנתנאל מהצבא היה זמין ודיברנו כמה דקות בשיחה קולית בוואטסאפ. פתאום הבנתי שבעצם לא ניהלתי שיחה בשפה העבריתЧитать далее
שיער
17 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 17 °C
כעת אני מרגיש יותר את השיער כי הוא ארוך יותר, לכן כנראה במהלך הטיול אני חושב עליו מדי פעם.
מה שעובר לי בראש הואЧитать далее
לראשונה, אישן במיטה למטה
17 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 19 °C
תמיד יש פעם ראשונה. במיטה מעליי אין נפש חיה, בכלל חגיגה. נראה שהוא פיזר את רוב האנשים כשיישנו לבד במיטה ללא שותף מלמעלה, שזה יפה כי במקומות אחרים צופפו אותנו למרות שהיה אפשר לרווח עם חדרים נוספים.
הבילויים בלוגרוניו חיזקוני
17 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 20 °C
השהות היו בלגרוניו הייתה מוצלחת מאוד. הגעתי בשעה 13:00 לעיר, שעה נהדרת לכל הדעות, והרגשתי שאולי כדאי לקחת יוםЧитать далее
מציעים לי קפה, לא אקח?
18 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 5 °C
הבוקר יצאתי מהאלברגה והלכתי אל המסלול (האלברגה מרוחק מעט מהקמינו עצמו).
בחרתי לצעוד על תוואי הנהר וביקשתיЧитать далее
עיר סואנת בבוקר
18 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 5 °C
כנראה לאחר סיום חופשת פסחא/אביב, ההמולה הרגילה חזרה. יש כמה קילומטרים של הליכה בתוך העיר לפני עזיבתה, והצעידהЧитать далее
פארק ירוחם ספרדי
18 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 6 °C
ביציאה מלוגרוניו יש אגם ומסביבו פארק נעים מאוד לביקור. הקמינו עובר בפארק ושם בחרתי לאכול ארוחת בוקר שקניתיЧитать далее
חינוך זה הכי חשוב
18 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 10 °C
בהמשך לשיחה הכלכלית שקיימתי אתמול עם גראנט, מריסה וג׳ון, חשבתי על זה קצת, ולדעתי חינוך זה הכי חשוב לא רק כי הואЧитать далее
נווארטה הכי יפה עד כה
18 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 12 °C
בהליכה היום עברנו בעיירה בשם נווארטה. היא הייתה מקסימה. כבר מרחוק כמה קילומטרים לפני הגעתה היא בלטה בנוף אלЧитать далее
Wine country
18 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 13 °C
הובטח לנו שעם עזיבת נווארה ניכנס לאזור שופע ביין. ואכן לאן שלא פניתי היום, נתקלתי בכרמים! (או כך נדמה לנו הצליינים לפחות)
הערב גם שתינו מהיין המקומי, ואכן היה מוצלח
היה יום שופע
18 апреля 2023 г., Испания ⋅ ⛅ 18 °C
היום הזה היה ארוך מאוד. הגעתי לעיירת היעד כמעט 10 שעות לאחר היציאה לדרך. אמנם אכלתי ארוחת בוקר וצהריים בנחת,Читать далее
הלכנו מהר
19 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 5 °C
היום הלכנו 20 קילומטרים — יום באורך סביר לחלוטין. קבעתי ללכת עם Devi, ואכן התחלנו יחד אבל התפצלנו, והלכתי עם מלЧитать далее
נמנע אסון
20 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 8 °C
אמש ישנו טוב בפנסיון, שלא היה זול אבל היה שווה את זה, כי בבוקר שכחתי את הדרכונים והארנק מתחת לכרית במיקומםЧитать далее
נהיה חם
20 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 14 °C
היום יצאנו מאוחר יותר מהפנסיון כי נהנינו ממנו. כולנו פשוט ישנּו טוב.
אולי בגלל זה הרגשנו יותר את החום, וכנראה מוטב לצאת מוקדם יותר לדרך
לכל מדינה או אומה יש טרגדיה לא פתורה
20 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 17 °C
הבוקר הלכתי עם Devi ועם אלישה (מתברר שכך הוגים את שמה), ובחלק מהזמן גם עם בחור בשם Garrett מאוסטרליה. דיברנו עלЧитать далее
אמריקאית ששונאת את ארצות הברית
20 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 17 °C
הייתה לי שיחה היום בנושא של ארצות הברית עם Devi, וזה היה מרענן לשמוע על ההסתייגויות העמוקות שיש לה לגבי ארצהЧитать далее
כידוע, טוב שהצעירים בארץ לוקחים את הזמן
20 апреля 2023 г., Испания ⋅ ⛅ 20 °C
אחרי הצהריים הלכתי עם Cam, קיצור של Cameron. בעצם שמו Robert Cameron, והוא הרביעי בשושלת Robert — שלושת אלו שלפניו היו עם שםЧитать далее
אני הצליין העברי
20 апреля 2023 г., Испания ⋅ ⛅ 21 °C
תודה רבה לכולם אני הייתי איתמר מנור
לאלברגה יש בריכה
20 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 22 °C
לראשונה טבלתי בבריכה מאז קאנטרי זכרון. יש להם כאן בריכה קטנה לרחצה, היא הייתה קפואה אז עזבתי אותה במהרה. היהЧитать далее