Das chlie Städtli isch so vill herziger gsi als ichs erwartet han! Würkli wunderschöni, friedlichi Natur. Perfekt für langi Spaziergäng oder Velotoure.
Am erste Tag hani d Gegend mit de NoelleLæs mere
Hüt am letschte Tag sind mer nüm so vill gfahre und hend eifach no di letschte schöne Moment gnosse.
Fast am end vom Loop hend mer denn no chene bimne Wasserfall go bade, das isch mega schön gsiLæs mere
Nach vill fahre und einige Stops hend mir d de nächsti Punkt zu China erreicht. Mir sind denn no en Ussichtsturm und en Tempel go ahluege.
Zmittag und Znacht isch au hüt wider sehr fein gsi.
Am AbigLæs mere
Üsen erste Stopp isch bimne Wasserfall gsi, vill sind trotz em Rege go Bade. D Noelle und ich hend nid welle, will mer gwüsst hend das mer am letschte Tag au nomal zu eim gend.
Es hett de ganz TagLæs mere
Nach ere lange Nacht im Sleeperbus (bis am 3 ide Nacht) und denn ahschlüssed no im Hotel in Ha Giang, hend mir am morge üsen Easyrider, also üsen Fahrer, für di negste Täg kenneglernt. Mir sindLæs mere
Hüt isch au scho wider min letschte morge in Thailand. Bin no is Gym und denn au scho gli los zum Flughafe. Bin froh bini no uf Chiang Mai, das iscj würkli sooo cool gsi!
Han mich denn in Vietnam imLæs mere
Für hüt han ich mir en Thai-Kochkurs buecht, wo de halb Tag gange isch. Mir hend 4 verschideni Sache kochet. Zersch Tofu-Kokosmilch Suppe, denn Pad Thai, denn Grüens Curry und zum Dessert no MangoLæs mere
Rejsende
Mega!