• Dag 12 - Nog meer hitte

29. juli 2024, Frankrig ⋅ ☀️ 35 °C

De dag begint redelijk koel. 23-24 graden. Mats gaat spelen met vriendje en Ilse en ik gaan even fietsen richting Vieux-Boucau-les-Bains, vlakbij.
    Modern toeristisch oord, maar toch charmant. Koffie met wafel in het centrum. Het ligt aan een mooi water dat gevoed wordt uit zee.
    En ik scoor een wit anti-uv zwemshirt en later nog een zeer dunne niet plakkerige korte broek. Met dank aan Ilse.
    Op de terugweg even afkoelen bij de supermarkt en lunch kopen.
    Daarna lunchen en chillen bij de tent in de schaduw en af en toe een plons in het zwembad. Veel drinken ondertussen. Strand slaan we over omdat het daar ondanks de koele zee gewoon te heet was. Zelfs onder de parasol voel je je een tosti door de hittestraling van het zand om je heen.
    's Middags haal ik makkelijk avondeten en cash voor de pizza's van gisteren.
    We snacken rond 18 uur wat want Mats doet om 19 uur mee aan voetbaltoernooi. Gelukkig koelt het een paar graden af en wordt het wat heiig waardoor de zon minder sterk voelt. De jongens houden het flink lang vol. Pas om 21 uur gaan we eten.
    Verder weinig spannends. Ook weinig foto's.