• Dag 15 - Laatste dag Messanges

1. august 2024, Frankrig ⋅ ☁️ 25 °C

Laatste volle dag hier vandaag.
    Na ontbijt en tafeltennis richting strand om nog een keer te genieten van de geweldige golven hier.
    Het is behoorlijk vloed dus flinke brekers vlakbij strand. Mats vermaakt zich prima maar na tijdje vindt hij het bord te inspannend. En gaat gewoon golfspelen.
    Leuk, kan ik met het bord. Woow spectaculair zeg!! Die golven zijn zo krachtig dat het niet uitmaakt dat het bord te klein is voor me. Ik word af en toe gewoon richting strand gesmeten. Soms best spannend, ook om niemand anderd te raken als je het strand op vliegt/glijdt. Heerlijk. Ongelukken blijven uit gelukkig. Ik ontwikkel een techniek om op handen voeten over het zand in zee te glijden als een soort catamaran voor als het bord onder me vandaan floept. Scheelt buikschuivers die zeker wel pijn doen.
    Na een paar uur houden we het voor gezien. We moeten echt uitpuffen ervan. Ik voel de onderstroom nog aan me trekken terwijl ik dit typ tijdens de borrel met wel zeer originele smaak chips. Mats is ook bekaf.

Na enige rust beginnen we de spullen te organiseren, dakkoffer er weer op etc zodat we morgen sneller kunnen inpakken en vertrekken. Daarna tafeltennis (Mats en Ilse worden steeds beter!) en dan avondeten.
    Vanavond tacos van de food truck die naar de camping komt. Het heeft weinig te maken met wat we hier in Nederland onder verstaan: de groente erin is friet, verder zacht omhulsel, veel vlees, saus en zout. Erg lekker maar niet erg schijf van vijf 😃

En passant vieren Ilse en ik ons 15 jarig jubileum 🥰