• 2000 מטר ועולה 📈

March 22, 2022 in Nepal ⋅ ☀️ 4 °C

בוקר אור, 06:45 השעון מצלצל, בנות שצרחו אתמול בלילה בגלל עכביש ענקי הכניס לי סרטים לראש שאני עומד לקום בלי עין או עם עקיצה ענקית.
    חי ושלם 🙌🏻
    מתארגנים ואוכלים- חביתת בצל טעימה מחכה לי מלאה בשמן, קפה חלב כפי שקוראים לו המקומיים, ונוף מטורף של הרים מושלגים.
    חימום, תמונת תחילת יום ויצאנו לדרך.
    התחלנו לטפס מדרגות מאוד מהר, כלבה חמודה הצטרפה אלינו לכל הדרך ונתנו לה את השם מימי (שזה כמו מומו אבל בבת).
    הבנתי שכנראה רק נפאלים עם כסף יכולים להרשות לעצמם לצאת לרקוד וזה עשה אותי עצוב.
    ממוצע הילודה פה לכל משפחה הוא בין 2-3 כי אין כסף.
    הפסקת תה בדרך בכפר יפה שכבר יכולים לראות ממנו את אנפורנה (2), אך האישה לא יודעת להכין בכלל צאי מסאלה. הוצאתי את בניש ושים שאמא המלכה נתנה לי - מנגו מיובש ואגוזים. אמא תהיי גאה שמרתי אותם עד עכשיו!
    המון שיחות חולין עם תיירים וישראלים שעוברים וחולפים.
    אחרי 11 ק״מ והשעה 14:00 מגיעים ליעד הסופי שלנו - כפר הנקרא Chame, שגובהו הוא 2650 מטר. כפר יחסית גדול עם חנויות, משטרה, בית חולים וילדים שלבושים במותגים מזוייפים.
    עקב ההגעה המוקדמת אני עושה כביסה במים הקפואים, תולה אותה אך היא לא מספיקה להתייבש ואני הולך לישון עם ציפה לחה 🙂
    מקלחת טובה, חדרים יפים בבקתות צבעוניות, אני וירדן שוב חולקים חדר לבד, אני מקבל את המיטה הזוגית 😎. קצת פותח הודעות קצת משחקים ושומעים מוזיקה וכולם נכנסים לישון.
    אני והגו יוצאים לתה אחרהצ וטיול רגלי בכפר. מצטרף אלינו ישראלי ששמו עומר ומדברים על החיים.
    ארוחת ערב 19 - הזמנתי מרק נודלס עם ירקות, חמים וטעים.
    שיחות פייסטיים וזזים לישון ב22:00. 🌝