• טרק עם תיק קטן 🎒

April 11, 2022 in Nepal ⋅ ☀️ 17 °C

אחרי אין סוף התלבטויות מה באלי לעשות ולאן אני ממשיך החלטתי שאני יוצא עם הקבוצה לטרק הקצר שנקרא פנצסה- טיול של 3 ימים.
    יציאה ב7:30 מהסוכנות של סאם, אני כמובן מגיע באיחור אופנתי של בוקר מוקדם לי מידי, חנינו את המוצ׳ילות הגדולות בחדר המבטחים של הסוכנות, לקחנו מונית לתחנה המרכזית שממנה יוצאים האוטובוסים המקומיים ומשם עד לפאדי למי שחד על השמות ישים לב כי הנפאלים חוזרים על עצמם ועל השמות של הכפרים שלהם.

ההתחלה של הטרק מאוד מפוקפקת ומתחילה באמצע כביש ראשי עם גרם מדרגות אין סופי שבסופה עשינו עצירה לתה ועוגיות עם חמאת בוטנים וברקע נוף המשקיף לעמק של פוקארה. זאת הייתה הפעם האחרונה בה נראה נוף בטרקון שלנו מאחר ומהרגע הזה נכנסנו לתוך ענן ענק וערפל שבקושי רואים כמה מטרים קדימה.

היום היה יחסית קצר והגענו בשעות הצהרים כבר לכפר שבו נישן הלילה בשם Australian Camp. שהשם שלו נקרא ככה עקב זה שהיו פעם המון אוסטרים שהגיעו לנפאל ומאוד אהבו את המקום והחליטו להישאר שם והכפר נקרא על שמם. עקב זה שהמקומיים לא הצליחו להגות טוב את המילה אוסטרים הם הפכו את זה לאוסטרלים.

שוקו חם אחרי המקלחת שהיה לא כלכך טעים ואחריו ארוחת ערב במקום חמוד עם דשא ענקי ששיחקו עליו המון ילדים כדורגל, אני קניתי צמיד נוסף לאוסף שלי וכבר היד שלי מתחילה לקבל צורה חזרה. מסביבנו היו כל מיני קבוצות של מטיילים שמתברר שעושים טרק רציני יותר שיש באיזור.

הולכים לישון אך בדרך למיטה החמה והנעימה מחכה לנו חבורת בנות שעושות מסיבה מסביב למדורה עם רמקול ענק ושמו שירים נפאלים ורקדו ושרו עד השעות הקטנות של הלילה. מזל שאנחנו עייפים מידי בשביל שזה יפריע לנו.